Dobré dopoledne, dnes je úterý 19.3.2024
svátek slaví Josef,
zítra Světlana
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Post by: Marek Sonnevend

Domácí loučení s Ligovým pohárem družstev mužů ČR 2020 vyšlo nohejbalistům TJ Sokol I Prostějov nad očekávání dobře. V předposledním 9. kole elitní Divize I přivítali TJ Sokol Holice, a byť jim chyběli čtyři zranění členové základní sestavy, přesto dlouho bojovali o senzační remízu. V závěru už sice odpadli a nakonec podlehli 3:6, i tak ale zanechali příznivý dojem z maximálně odbojované bitvy.

Post by: Marek Sonnevend

Naposledy v Ligovém poháru družstev mužů ČR 2020 na vlastním kurtu u sokolovny na Skálově náměstí nastoupí nohejbalisté TJ Sokol I Prostějov v sobotu 26. září od 14.00 hodin. V předposledním 9. kole letošní mimořádné soutěže přivítají TJ Sokol Holice.

Post by: Marek Sonnevend

Šestnáct let dlouhá tradice nohejbalového turnaje neregistrovaných trojic v areálu TJ Sokol Čechovice zdárně pokračuje, ačkoliv se letos poprvé v historii stalo, že akce nebyla kvůli nepřízni počasí dokončena. Přesto i 16. ročník znovu nadchnul svou špičkovou „amatérskou“ úrovní.

Post by: Marek Sonnevend

Po letní prázdninové pauze pokračuje od nejbližšího víkendu Ligový pohár družstev ČR 2020, který v nejvyšší divizi I hrají i nohejbalisté TJ Sokol I Prostějov. V dosavadním průběhu letošní mimořádné soutěže zřízené v době koronaviru sice vysoko prohráli všechny tři své duely, ovšem před 5. kolem základní části rozhodně neskládají zbraně. Tuto sobotu 29. srpna od 14.00 hodin nastoupí doma proti favorizovanému NK Austin Vsetín, který chtějí aspoň částečně zaskočit. Zápas proběhne ve venkovním areálu u sokolovny na Skálově náměstí, za nepříznivého počasí v nedaleké tělocvičně ZŠ v ulici Palackého.

Post by: Marek Sonnevend

FOTOGALERIE: Turnaj trojic v nohejbalu neregistrovaných každoročně pořádaný v areálu TJ Sokol Čechovice u tamní sokolovny měl v sobotu 15. srpna na programu svůj už šestnáctý ročník, přesto však zažil jednu premiéru. A to bohužel neradostnou, neboť kvůli náhlému řádění přírodních živlů v pozdním odpoledni nemohl být poprvé v historii dokončen. Tím pádem zůstal bez vítěze.

Post by: Marek Sonnevend

Významný den nohejbalu v Prostějově už je skoro za dveřmi. Oslavy padesáti let existence tohoto sportu v našem městě pod taktovkou klubu TJ Sokol I přitom budou mít v sobotu 22. srpna hned dvě části.

Post by: Marek Sonnevend

Necelou polovinu základní části Ligového poháru družstev mužů ČR 2020 mají za sebou nohejbalisté TJ Sokol I Prostějov. Na senzační postup do play-off to v elitní divizi této letošní mimořádné soutěže nevypadá, ale outsider zatím i přes vysoké porážky zanechává sympatický dojem.

Post by: Marek Sonnevend

Nohejbal v Prostějově letos slaví významné jubileum – kulatých padesát let své existence. Oddíl TJ Sokol I PV se k připomenutí tohoto výročí rozhodl uspořádat turnaj trojic pro registrované i neregistrované hráče, a to v sobotu 22. srpna od 9.00 hodin na obou kurtech venkovního areálu u sokolovny na Skálově náměstí.

Post by: Marek Sonnevend

Zápas od zápasu se zlepšují nohejbalisté TJ Sokol I Prostějov v elitní Divizi 1 Ligového poháru družstev mužů ČR 2020. Ve 4. kole při svém třetím utkání této letošní mimořádné soutěže dlouho rovnocenně vzdorovali na kurtu TJ Sokol Holice a nebýt nešťastného zranění jejich kapitána, určitě mohli vybojovat lepší výsledek než konečnou porážku 2:6.

Post by: Marek Sonnevend

FOTOGALERIE: Dva týdny po atraktivní, ale hladce ztracené premiéře s největším favoritem (Modřice 0:6) vyzvali nohejbalisté TJ Sokol I Prostějov ve 3. kole Ligového poháru družstev mužů ČR 2020 další velmi kvalitní tým - SK Liapor Witte Karlovy Vary. S tradičním účastníkem extraligy svedli znovu doma přece jen vyrovnanější partii, nicméně i tak podlehli vysoko 1:6. A v průběžné tabulce elitní Divize I mimořádné soutěže hrané v roce koronaviru zůstávají jasně poslední.

Post by: Marek Sonnevend

Minulou sobotu při premiéře v Ligovém poháru družstev ČR 2020 nohejbalisté TJ Sokol I Prostějov nepřekvapili a od vysoce favorizovaných Modřic vyfasovali debakl 0:6. Napodruhé proti jinému papírově mnohem silnějšímu soupeři už však věří ve svůj podstatně lepší výkon i výsledek.

Post by: Marek Sonnevend

FOTOGALERIE: Po loňské premiéře letos proběhl i druhý ročník nohejbalového Přeboru firem Prostějovska 2020. Znovu jej uspořádal oddíl TJ Sokol I Prostějov na venkovním kurtu u sokolovny na Skálově náměstí a vítězem se opět stal výběr Novatop Ptenský Dvorek, který tak obhájil své rok staré prvenství. Nejdůležitější ale bylo, že se nohejbalisté i v těžké pokoronavirové době dokázali sejít a zahrát si.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...