Dobré dopoledne, dnes je úterý 19.3.2024
svátek slaví Josef,
zítra Světlana
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Post by: Zdeněk Vysloužil

FOTOGALERIE+VIDEO: Jubilejní premiéra aneb věčný čekatel se dočkal. Futsalový tým AC Zavadilka 2000 jezdí do Krumsína každoročně s velkými ambicemi, ale doposud čekal na velký úspěch marně. Kulatý 20. ročník největšího regionálního turnaje však konečně fialovým přinesl euforickou radost. Stylem start-cíl dokázali plejeři tradičního prostějovského klubu své tažení pozlatit!

Post by: Zdeněk Vysloužil

FOTOGALERIE Dopolední osmifinálové skupiny mnoho nečekaných výsledků nepřinesly. Suverénním způsobem ´zatočily´ s konkurencí oba výběry Relaxu. Podle papírových předpokladů jde dál beze ztráty i Zavadilka. Čtvrtým vítězem skupiny se stalo FC Pivo.

Post by: Zdeněk Vysloužil

FOTOGALERIE Odpolední grupy přinesly méně atraktivní podívanou než dopolední. Výkonnostní rozdíly mezi těmi lepšími a horšími celky byly větší, navíc přišly i dvě kontumace. Vysoké ambice potvrdil výběr AC Roma, jenž prosvištěl skupinou beze ztráty bodu. Prvenství si pohlídali i další favorité Pokop a Pivo. Report z dopoledne plus fotogalerie ZDE

Post by: Zdeněk Vysloužil

FOTOGALERIE Dopolední program tří velmi nabitých skupin přinesl hned několik překvapivých výsledků. Prvořadým překvapením je totální kolaps loňského vítěze Red Brno, jenž přišel o postup už po třech zápasech. Suverénním způsobem prošly skupinami oba výběry Relaxu a hodně našlapaná sestava Zavadilky.

Post by: Zdeněk Vysloužil

Jubilejní 20. ročník největšího regionálního turnaje v malé kopané - Krumsínský Haná Cup, se rozjede v sobotu 2. července. Přesně v devět hodin, zahájí boje v dopoledních skupinách a konkurence je vskutku exkluzivní. Ve startovním poli totiž nechybí žádný z vítězů předchozích pěti ročníků! „Myslím, že se letos jedná o nejlépe obsazený ročník. Mezi třiceti týmy nevidím prakticky žádný vyloženě slabší výběr,“ informuje Martin Ošťádal, hlavní organizátor Haná Cupu.

Post by: Jiří Možný

V létě 1997 se začala psát historie nejpopulárnějšího a nejobsazenějšího regionálního turnaje v malé kopané. Po premiéře na hřišti OP Prostějov se Haná Cup natrvalo přesunul do krumsínského fotbalového areálu a právě na tamějším travnatém hřišti se již o tomto víkendu 2. a 3. července uskuteční dvacátý ročník. Také letos zaplatilo startovné rovných třicet mužstev a po uzavření přihlášek mohl hlavní pořadatel Martin Ošťádal provést včera dopoledne oficiální rozlosování základních skupin.

Post by: Zdeněk Vysloužil

Král je mrtev, ať žije král! Sobotní úspěchy, či neúspěchy v základních skupinách jsou minulostí. Neděle rozhodne o tom, kdo se stane vítězem 19. ročníku Haná Cupu a na to, jak kdo v sobotu hrál, se už ptát nikdo nebude. Do druhého hracího dne se kvalifikovalo dvacet týmů, které se nejdříve popasují ve čtyřech osmifinálových skupinách, ze kterých se osmička nejúspěšnějších propracuje do vyřazovacího pavouka.

Post by: Zdeněk Vysloužil

Kulminující vedro, přivítalo tři hodiny po poledni v krumsínském areálu druhou patnáctku účastníků, rozdělených do základních skupin D, E a F. Největší pozornost poutal start dvojnásobného obhájce Brodku u Prostějova, jenž byl nasazen do déčka. Brodečtí svou kvalitu potvrdili, i když ne tak suverénně, jak by se na největšího favorita patřilo. Největší dojem zanechal celek FC Pivo, jenž jako jediný odpoledne neztratil bod.

Post by: Zdeněk Vysloužil

Podle očekávání. Úmorné vedro a kvalitní fotbal. To jsou průvodní znaky dopoledního sobotního programu Krumsínského Haná Cupu. Tři základní skupiny, ve kterých se představila většina papírových favoritů výsledkové bomby nepřinesly. Zajímavostí bylo jen střelecké trápení trojnásobného vítěze z Relaxu, jenž postoupil až ze třetího místa…

Post by: Jiří Možný

Deset tisíc korun pro vítěze, osm tisíc pro poraženého finalistu, čtyři tisíce pro zbývající semifinalisty a rovný jeden tisíc pro týmy, které proklouznou z osmifinálové části alespoň do čtvrtfinále. To jsou finanční lákadla letošního Krumsínského Haná Cupu, který se v areálu TJ Krumsín uskuteční již o tomto víkendu 4. a 5. července. I tentokrát se tak stane pod záštitou senátorky Boženy Sekaninové a za mediálního partnerství PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.

Post by: Zdeněk Vysloužil

Další ročník populárního turnaje v malé kopané je tu. Krumsínská fotbalová aréna, se stane v sobotu a neděli 4.-5. července, středobodem fotbalového dění v regionu. Letošní ročník Haná Cupu, je již devatenáctým v pořadí a vrací se, co se týká účasti prakticky ke kořenům. Premiérového klání v roce 1997, se totiž zúčastnilo stejně jako letos třicet týmů…

foto8Poslední zápas letošního 18. ročníku Haná Cupu v Krumsíně už žádné velké drama nepřinesl. Finále se stalo jasnou kořistí asi největšího favorita celého turnaje Brodku u Prostějova, který porazil Helas Brno B přesvědčivě 3:0 a dokázal zopakovat svůj vítězný primát z minulého roku!

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...