Příjemnou noc, dnes je pátek 29.3.2024
svátek slaví Taťána,
zítra Arnošt
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Jubilejní 20. ročník největšího regionálního turnaje v malé kopané - Krumsínský Haná Cup, se rozjede v sobotu 2. července. Přesně v devět hodin, zahájí boje v dopoledních skupinách a konkurence je vskutku exkluzivní. Ve startovním poli totiž nechybí žádný z vítězů předchozích pěti ročníků! „Myslím, že se letos jedná o nejlépe obsazený ročník. Mezi třiceti týmy nevidím prakticky žádný vyloženě slabší výběr,“ informuje Martin Ošťádal, hlavní organizátor Haná Cupu.

Přihlášená družstva jsou opět rozdělena do šesti základních skupin po pěti. Postup do dalších bojů mají zaručen první tři z každé grupy a navíc ještě dva celky s nejlepší bilancí ze čtvrtých příček.

Největší favority lze hledat hned v sobotních dopoledních grupách. V nich se například představí několikanásobní vítězové z Chocně, dva výběry prostějovského Relaxu, Haná nebo obhájce minuloročního prvenství Red Brno.

V čele odpoledních skupin pak figurují například dvojnásobný vítěz Brodek u Prostějova, loňský finalista 2MAX nebo předpokládaný černý kůň FC Pivo.

Rozhodně si příznivci fotbalu přijdou na své, protože v každém z týmů figurují známá regionální jména s ligovými zkušenostmi. Navíc mají pořadatelé opět objednáno počasí. „Každoročně nám je shůry přáno a jinak by tomu nemělo být ani letos. Po oba dva dny začíná program v 9:00, nedělní finálový zápas by měl být zahájen krátce po čtvrté hodině,“ zve milovníky dobrého fotbalu Martin Ošťádal.

Samozřejmostí je nonstop fungující občerstvení, s pestrou nabídkou teplých jídel a studených nápojů. Generálním partnerem turnaje je opět Pivovar Černá Hora a hlavním mediálním partnerem Prostějovský Večerník.

Stejně jako v minulých letech se tak mohou čtenáři Večerníku těšit na online zpravodajství a aktuální fotoreporty.

KOMPLETNÍ ROZLOSOVÁNÍ NAJDETE ZDE

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...