Dobré dopoledne, dnes je úterý 19.3.2024
svátek slaví Josef,
zítra Světlana
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Post by: Marek Sonnevend

Podruhé v poměrně krátké době vyrazila mládežnická reprezentace České republiky v boxu na polské území za kvalitní mezinárodní konfrontací. O druhém říjnovém víkendu se u našich severních sousedů konal velký turnaj všech věkových kategorií od školní mládeže po juniorskou – a součástí výpravy ČR bylo i několik zástupců Prostějova.

Post by: Marek Sonnevend

O půl roku později, než bylo původně v plánu, proběhlo mistrovství republiky kadetů a kadetek v boxu 2020. Koronavirus jej odložil z března až na konec září, tedy do termínu krátce předtím, než vláda ČR zpřísnila opatření proti covid-19 do současné podoby. Proto se šampionát mohl v Třeboni ještě uskutečnit a oddílu BC DTJ Prostějov přinesl dvojnásobnou medailovou radost. 

Post by: Marek Sonnevend

 Hanácké hodové box 2020 v Národním sportovním centru Prostějov, to zdaleka nebyl jen extraligový zápas mezi BC DTJ Prostějov a Pablo Boxing Plzeň. Většina dne totiž patřila 2. kolu Oblastní soutěže Jihomoravského kraje 2020/21, za níž se právě dnes Večerník ohlíží.

Post by: Marek Sonnevend

Méně přesvědčivé výkony než v předchozích sezónách zatím podávají boxeři BC DTJ Prostějov v aktuálním ročníku extraligy družstev mužů ČR 2020/21. Po těsném zdolání Plzně 10:6 zajížděli ve 2. kole elitní týmové soutěže do Děčína, kde je další spolufavorit BC Armex porazil dost jasně 10:4. Domácí se tím posunuli do čela tabulky, Hanáci klesli na druhé místo.

Post by: Marek Sonnevend

Těsným vítězstvím 10:6 nad Plzní nedávno vykročili boxeři BC DTJ Prostějov ke splnění jasného cíle pro aktuální sezónu: znovu vyhrát extraligu družstev mužů ČR! Další krok na této cestě napříč ročníkem 2020/21 teď pojedou udělat do Děčína, kde je čeká zápas 2. kola nejvyšší české soutěže. Důležitý mač propukne v neděli 4. října od 14.00 hodin.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...