Seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku nabízí v tomto čísle už jubilejní dvacáté pokračování, v němž dostává dle tradičního harmonogramu prostor další z řady místních hostinců a hospůdek. Jak je totiž známo, celý monitoring kolem gurmánství je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen regionálním restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnější restaurace. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské restaurace či monitoringu Hanáckých slavností.
Současně dnes také odkrýváme první karty avizovaných bonusů v podobě soutěže mezi čtenáři, kde bude o co zápolit. Ve hře je totiž hned napoprvé lukrativní voucher na večeři. A jak jsme slíbili, oceňovat budeme také samotné provozovatele. Hlavní stať informací připravujeme do prosincového speciálu.
Kdo by chtěl znát hodnotitele, stačí kliknout na www.vecernikpv.cz a příslušný banner, pod kterým se skrývají nejen potřebné informace, ale i dříve zveřejněné díly. Teď už ale pojďme do tradičního hostince, který nedávno oslavil plnoletost, za kterou si stihl získat řadu štamgastů...