Dobré ráno, dnes je úterý 1.10.2024
svátek slaví Igor,
zítra Olívie a Oliver
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Post by: Milan Fojt

FOTOGALERIE: Čekání definitivně skončilo! Po nepříjemných průtazích a odkladech se konečně podařilo svolat základní pole výherců loňského ročníku tipovací soutěže FOTBALOVÁ DEVÍTKA VEČERNÍKU, která probíhala v průběhu roku 2017. Místem setkání se stalo Sportcentrum Hotelu Tennis Club, kam dorazila polovina z nejlepší dvacítky. Nechyběl vítězný Jiří Horák, ani nejlepší žena Pavla Maliňáková. Ti, co se dostavit nemohli, mají šanci na vyzvednutí cen po celý červenec přímo v redakci.

Post by: Redakce

Je dobojováno! Od uplynulého víkendu už nikdo nezíská ani jediný bodík, už nikdo nic nezmění... Až závěrečné dějství přitom rozhodlo o tom, kdo ovládne druhý ročník mimořádně atraktivní tipovačky FOTBALOVÁ DEVÍTKA s tučnou prémií pro vítěze. Jak jsme avizovali, po pětadvaceti kolech se na čele průběžného pořadí seřadila dvojice tipujících se stejným počtem bodů! Dlouhodobě vedoucího Jiřího Horáka totiž dohnala v samotném finiši Pavla Maliňáková.

Post by: Zdeněk Vysloužil

Po víkendovém startu krajských mužských soutěží se dostává ke slovu i okresní přebor a s ním startuje i FOTBALOVÁ DEVÍTKA VEČERNÍKU. Celoroční tipovací soutěž určená věrným čtenářům nejčtenějšího regionálního periodika, která se těší velkému zájmu fotbalových expertů, tak začíná svou podzimní část. Bodový zisk se sčítá s jarním ziskem a celkový vítěz se může těšit na lukrativní odměnu v podobě DVACETI TISÍC KORUN. Právě dvacet let od svého založení totiž v letošním roce slaví PROSTĚOVSKÝ Večerník.

Post by: Zdeněk Vysloužil

A mění se průběžný lídr! Populární FOTBALOVÁ DEVÍTKA VEČERNÍKU přinesla v šestém kole celou kupu překvapivých výsledků a nejlépe se s tím vypořádal Zdeněk Pazdera mladší. Ten se svým jedenáctibodovým záběrem vyhoupl i do čela celkového pořadí, kde má tříbodový náskok na doposud vedoucí Pavlu Maliňákovou. Celkové pořadí doznalo vůbec hodně přesunů a celoroční hra je tak stále velmi zajímavá. Pomalu ale jistě se například dere nahoru Zdeněk Halenka, loňský celkový triumfátor.

Post by: Zdeněk Vysloužil

Třetí kolo naší fotbalové tipovačky - DEVÍTKA VEČERNÍKU, tentokrát řádně promíchalo celkové pořadí. Vysoké bodové zisky značily i velké rozestupy. Nejlépe se s nástrahami tohoto kola vypořádal Zdeněk Pazdera, jenž na svém tiketu chytil osm zápasů z devíti! Stejný počin se zadařil i Rudovi Trefenému, ale los přál ctihodnému panu Pazderovi. Třetí příčku si vytipoval David Blahák se čtrnácti body. Na všechny tři čekají v redakci ceny, k vyzvednutí budou od středy 12. dubna.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...