Dobré dopoledne, dnes je úterý 1.10.2024
svátek slaví Igor,
zítra Olívie a Oliver
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

 

Vstupní kolo naší tipovačky FOTBALOVÁ DEVÍTKA ovládl Josef Trubka. Dnes už fotbalový důchodce hájil dlouhá léta barvy Vícova a tak regionální kopané bezpochyby rozumí. „Trochu přehled mám, zajímám se o výsledky pravidelně. Samozřejmě že fandím Vícovu,“ usmál se při převzetí výhry Josef Trubka. 

Výsledky 2. kola najdete na straně … dnešního vydání


NADSTANDARDNÍ ZÁJEM

V uplynulém týdnu jste se mohli zapojit do úvodního kola naší dlouhodobé tipovací fotbalové soutěže a mnozí z vás to také učinili. Počet tipérů atakoval číslovku sto, což je oproti podzimu více než stoprocentní nárůst. V úvodním kole podzimní části se totiž zapojilo pouhých pětačtyřicet expertů.

JEDNODUCHÉ ZAPOJENÍ

Systém FOTBALOVÉ DEVÍTKY VEČERNÍKU je velice jednoduchý. Každé pondělí najdete ve sportovní části PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku předtištěný tiket s nabídkou devíti vybraných zápasů. Jediným Vaším úkolem ho bude vyplnit a doručit na adresu redakce -  Olomoucká 10, Prostějov. Další možností je zaslat vyplněný originální tiket i elektronicky -  e-mailem. Nutné je ale ofotit vyplněný originální tiket z tištěného VEČERNÍKU! Jiná možnost tipování než formou vyplnění originálního předtištěného tiketu neexistuje! Tikety musí být doručeny nejpozději každý pátek do 24:00 hodin, na pozdější dodání nebude brán zřetel!

KONTAKTNÍ E-MAIL: zd.vyslouzil @seznam.cz

JAK SE BODUJE?

Vybraných devět utkání se tipuje jednoduchým způsobem - 1 (výhra domácích), 0 (remíza), 2 (výhra hostů). Bodové ohodnocení přesných tipů pak bude následující: správně odhadnutá výhra domácích - 1 = 1 bod, správně odhadnutá remíza - 0 = 3 body, správně odhadnutá výhra hostů - 2 = 2 body.

V případě bodové rovnosti více tipujících bude o vítězi týdenního kola rozhodovat vyšší počet trefených remíz, případně dvojek - výher hostů. 

JAK SE HODNOTÍ?

Dle výše popsaného bodovacího systému pak bude v každém týdenním kole vyhodnocen nejúspěšnější tipující - vítěz týdenního kola s největším počtem bodů v daném kole. Získané body v každém jednotlivém kole se pak budou započítávat do celkového pořadí, které bude vyhodnoceno po skončení podzimní části regionálních fotbalových soutěží, a DEVĚT NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH EXPERTŮ se může těšit na hodnotné odměny od partnerů naší soutěže.

O CO SE HRAJE?

Vítěz týdenního kola se může těšit například na multipack výběrových piv od partnera naší soutěže PIVOVARU ČERNÁ HORA nebo na permanentní vstupenku na domácí mistrovská utkání 1.SK PROSTĚJOV. V průběhu soutěže se pak dle zájmu dalších oslovených partnerů mohou ceny zvláště za celkové pořadí navyšovat. Jistotou je 50litrový sud černohorské dvanáctky! 

TIKET NA VYSTŘIŽENÍ NALEZNETE V TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ:

FOTBALOVÁ DEVÍTKA VEČERNÍKU - 2. KOLO:
1. Břeclav - 1.SK Prostějov

2. Mostkovice - Čechovice

3. Lutín - Lipová

4. Otinoves - Protivanov

5. Olšany - Zdětín

6. Vrahovice - Čechovice B

7. Smržice - Haná Prostějov

8. Vícov - Ptení

9. Dobromilice - Tištín




Vše potřebné najdete v tištěném vydání prostějovského večerníku které vychází v pondělí 11. dubna 2016!

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...