Dobré odpoledne, dnes je pondělí 13.5.2024
svátek slaví Servác,
zítra Bonifác
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Tak jsme se konečně dočkali. Od dubna z důvodu pandemie koronaviru a přísných vládních opatření odkládaná proměna je tady. A k tomu nás čeká velká sláva. Přede dveřmi je totiž díl, který rámuje pátý rok existence seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který nemá v jiných regionálních médiích obdoby. Po tříměsíční pauze se tak můžeme opět se vší vervou pustit do další práce. Čeká nás čtyřiapadesátá změna další z žen, na kterou se usmála se paní Štěstěna. Komu uděláme radost tentokrát?


Jak je za pětileté období všeobecně již dost dobře známo, neměníme jen vizáž, ale pracujeme také na zdravém sebevědomí, snažíme se dodat hlavně radost, novou jiskru do života a splnit nenaplněné sny. Premiantkou pro měsíc červen se stala Miluše Piskovská z Dobromilic, která se přihlásila již v únoru, a to osobně. Stejně tak se můžete hlásit i vy, stačí navštívit redakci Večerníku v prostějovské ulici Vápenice 19, no a od toho už je jen pomyslný krůček k proměně vaší image. Na místě vás vyfotíme a zařadíme mezi další zájemce.
Volba narozeninové vítězky měl však háček. Když byla podle fotek a přihlášky paní Miluše vybrána, zbývalo této dámě již jen zavolat a oznámit jí, že se stala vítězkou. Jenže, od února uplynula poměrně dlouhá doba, šotek se vloudil a paní Piskovská nám na sebe nenechala v redakci kontakt. A tak jsme se museli pustit do pátrání. Přes několik ochotných lidí v Dobromilicích se vše podařilo, spojení jsme získali a konečně tak mohli paní Miluši sdělit radostnou novinu.
„Vy jste mě vybrali? To jsem šťastná, splní se mi konečně sen. Budu mít dodatečný dárek k narozeninám, které jsem v době koronaviru nemohla oslavit. Tak to se moc těším. A já jsem vám zrovna chtěla volat, protože jsem četla, že PROMĚNA IMAGE zase poběží, uvědomila jsem si, že jsem vám nedala na sebe telefonní číslo,“ zaznělo hned na úvod telefonického rozhovoru.
„Jedním z důvodů, proč se hlásím, je totiž i to, že jsem v březnu slavila šedesát let,“ zopakovala Miluše Piskovská. „A proto bych chtěla změnit svůj vzhled právě ve vaší proměně. Také chci překvapit svou rodinu a přátele mým novým vzhledem k lepšímu. Od mládí se se mnou život nemazlil, starala jsem se sama o tři děti a nebyl čas, abych se mohla věnovat svému vzhledu a zevnějšku. Celé dlouhé roky jsem tak stále stejná a teď je, myslím, nejvyšší čas udělat velký krok,“ zaznělo dále v přihlášce paní Piskovské.
Mezi záliby červnové vítězky patří příroda a hlavně zahrádka. „Již deset let jsem ve výboru místního ČSZ, ráda čtu a luštím křížovky,“ prozradila nám na sebe Miluše Piskovská a doslova šokovala tím, že její maminka se ve svém pokročilém věku přihlásila do pořadu Tomáš Arsov v akci a v lednu se zúčastnila proměny vysílané v televizi. „A právě díky tomu jsem dostala odvahu přihlásit se do vašeho projektu, abych prošla také změnou své vizáže. Přeji si, abych se cítila lépe a zvedlo se mi sebevědomí, které mi docela chybí,“ zakončila.
„Naší červnové vítězce mohu slíbit, že se má na co těšit, kromě nového vzhledu ji čeká zážitek na celý život a zároveň tým plný profesionálních, ale moc fajn lidí. A vy všichni se již příští týden můžete těšit na to, jak narozeninová proměna dopadla,“ vzkazuje Aneta Křížová, patronka projektu.
Všech dosavadních třiapadesát dílů PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete na internetových stránkách www.vecernikpv.cz, kde nechybí ani videa a fotografie.

 

 

Narozeninový díl seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které je v prodeji od 22. června

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...