Dobrý večer, dnes je neděle 12.5.2024
svátek slaví Pankrác,
zítra Servác
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE + VIDEO: Dvaapadesátý díl seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku byl opět něčím výjimečný, když poprvé změnil už třetí dámu z jednoho rodu. Sportovní terminologií řečeno, hattrick slavilo něžnější pohlaví od Havlíčků. Tentokrát se „Paní štěstěna“ usmála na třicetiletou Renatu.

Než se pustíme do díla, připomeňme si, že od dubna 2015 jsme změnili image a udělali radost již dvaapadesáti vítězkám či vítězům, mezi nimiž byli mladinké či vyzrálé ženy, ale i muži a dokonce jeden celý pár. Každý měsíc bez ustání a se vší vervou pracujeme na tom, abychom vás činili šťastnými a plnili vaše sny. Vždy je to tak den jako z pohádky, který se do paměti vryje na celý život. Jsme nesmírně rádi, že se tento projekt těší velkému zájmu a můžeme pracovat na něčem, co má smysl, a to mnohdy větší, než se na první pohled může zdát. Měníme totiž nejen vizáž, ale děláme i radost, vykouzlíme úsměv, pocity nadšení, vnitřní spokojenost a snažíme se dodat kousek sebevědomí, zahřát u srdce a u mnohých i nastartovat novou životní etapu. Těší nás i fakt, že je tento projekt natolik úspěšný, že za námi dokonce jezdí lidé z celé republiky nebo i ze Slovenska. Před sebou nyní máme únorový díl, který pro sebe uzmula Renata Havlíčková z Bedihoště.

Jak již bylo zmíněno, Renata Havlíčková je tedy již třetí ve své rodině, které se podařilo vyhrát některý z dílů seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Naší změnou vizáže už totiž prošla její maminka i sestra. Představme si nyní vítězku, která opanovala únor 2020.
Paní Renata má třicet let a dvouletou dcerku, takže je momentálně na mateřské dovolené. Do Proměny se nechala doslova přesvědčit a dle svých slov doufá, že z ní bude mít radost a bude to nový start do další etapy života. Jak nám prozradila, kdysi se věnovala kulturistice, a to v Brně, Praze a ve Vídni, tudíž při pohledu na její tehdejší figuru nám všem z týmu spadla brada. Klobouk dolů před tím, co dokázala. Nyní si však užívá roli maminky a ve svém volném čase se věnuje hlavně své dceři, ráda chodí do kina, na plesy, ale nezanevřela ani na sport. Pokud jí to čas dovolí, tak ráda běhá, chodí do fitka nebo cvičí doma. Renata patří mezi ženy, které o sebe pečují, líčí se a oblékají se podle posledních trendů. Šaty nosí ovšem výjimečně, a tak jsme ji tedy při výběru outfitků ukázali, jak moc jí tento elegantní styl módy sluší.
A jak se cítila před začátkem proměny? Byla velice dochvilná a na místo setkání dorazila jako úplně první. Nebyla ani nervózní, spíše zvědavá, jak to celé dopadne. „Těším se, jaké to bude, ale pamatuji si, jako by tomu bylo včera, když přišla moje sestra z Proměny image, nemohla jsem ji vůbec poznat, vypadala úžasně, neměli jsme slov. Vím tedy, že jsem v dobrých rukou a těším se na výsledek,“ sdělila těsně před startem druhého letošního dílu.
Únorová PROMĚNA IMAGE se odehrávala v sobotu 22. února od brzkého rána. Na náměstí bylo rušno a veselo, protože se konal Masopust, a stejně tak bylo veselo i po celý průběh dvaapadesátého dílu. Ten se tak nesl v duchu přátelské a pozitivní atmosféry. A jak to vše probíhalo? Na to se pojďme již společně podívat...
I tentokrát jsme vše znovu pečlivě monitorovali, co nenajdete zde, tudíž uvidíte, když navštívíte internetové stránky www.vecernikpv.cz. Čekají tam na vás obsáhlá fotogalerie a video z únorového kola PROMĚNY IMAGE. Najdete tam i rozsáhlý archiv všech předcházejících epizod seriálu.

1. krok – volba oblečení
Naše únorová PROMĚNA IMAGE probíhala v sobotu 24. února od sedmé hodiny ranní až do odpoledne. Počasí přálo, všichni byli natěšení, a tak mohl začít celoživotní zážitek pro paní Renatu. Jako první jsme začali výběrem outfitů. Po kratší přestávce jsme se opět vrátili do prodejny RV Fashion na Plumlovské ulici, kde nás přivítal tým Reného Volka. „V této proměně jsme měli možnost ukázat první ochutnávku nové kolekce jaro 2020. Paní Renata je křehká dáma, která se nebojí experimentovat. Jarní plášť v modré barvě s volány je naprosto trendový a únorová vítězka v něm působila nenuceně a velmi elegantně,“ sdělil spokojeně majitel René Volek. „Romantická vlna provází celou kolekci, proto šaty v barvě pařížské modré s volánem právem patří do této kolekce. Naopak pouzdrové šaty bez rukávů ze lněného materiálu s elastanem dávají vyniknout městskému stylu, s důrazem na eleganci a zároveň na pohodlí nositelky. Barevná kombinace modro-fialové a tyrkysové je naprosto dokonalá. Dalším modelem je spojení jarní tuniky a sukně, dávající dohromady typy šatů, které jsou rafinovaně kombinovatelné, a nositelka těchto šatů může měnit střih podle momentální příležitosti a nálady,“ popsal výběr Volek. „Paní Renatě všechny modely sedly vskutku bezvadně. Myslím si, že není vyhraněný barevný typ a vůbec se nemusí bát elegantní módy s prvky ženskosti v romantickém stylu, z její proměny mám opravdu radost,“ podotkl na závěr módní expert.

2. krok – volba brýlí
Vkusné outfity byly vybrány a my se tak mohli přemístit do Optiky Wagner, která sídlí na náměstí E. Husserla, v místě bývalého Tria. Jako vždy na nás již čekal usměvavý tým Radka Wagnera, a tak jsme se mohli bez skrupulí vrhnout na výběr z mnoha a mnoha brýlí, až přecházel zrak. „Na vybraných brýlích je stále vidět současný trend kovových prvků z růžového zlata a barev, které elegantní brýle udělají ještě zajímavější a krásnější. Také je zcela patrný vliv kulatějších tvarů, ale to je samozřejmě také dáno tvarem obličeje, obočí a velikostí hlavy,“ objasnil majitel optiky Radek Wagner. „Nicméně i extravagance se stále nosí a barevné úlety k volnočasovým brýlím prostě patří, tak jak se můžete při této Proměně přesvědčit.“ Volba to byla dobrá. „Paní Renatě skvěle sedly oba dva typy, jak elegantní, tak extravagantní, a to z brýlí měla původně obavy, protože má za to, že v brýlích nevypadá dobře, což ale nebyla vůbec pravda. A protože nám začalo jaro a s ním vykukuje i slunce, dovolili jsme si přidat klipovou dioptrickou obrubu, která jako ‚dvě v jednom‘ poslouží jak k ostrému a pěknému vidění, tak i jako sluneční dioptrické brýle,“ popsal s úsměvem majitel prodejny Radek Wagner.

3. krok: líčení
Studio H v ulici Rejskova 30 bylo naší další zastávkou, kde se o paní Renatu starala vždy vstřícná a milá Hana Ondrejová. „Sympatická třicetiletá dáma má smíšenou pleť, která byla malinko dehydrovaná. Tak jsme probraly, jak se paní o svoji pleť stará a co by měla ve své starostlivosti doplnit,“ podotkla úvodem na adresu únorové vítězky kosmetička.
Tak jako vždy vše začalo povrchovým čištěním třífázovou pěnou. „Pak jsme navázali ultrazvukovým ošetřením, tj. hloubkovým čištěním a peelingem. Následně přišla na řadu hydratace a po ní jsme mohli přejít k líčení,“ popsala své kroky Hana Ondrejová a pokračovala: „Nanesla jsem make-up ve světlejším odstínu. Na oči jsem na celé víčko růžovo-béžový stín, do vnitřního koutka bílý pro rozjasnění, pak jsem pohyblivé víčko vystínovala třemi odstíny růžovo hnědého stínu. Oko jsem zvýraznila měkkou linkou a nakonec řasenkou. Obočí se nejdříve muselo trochu upravit a orámovat do tvaru, který obličeji dodal nový pohled, následně zvýraznit světle hnědým stínem. Na tváře jsem použila středně tmavou růžovou tvářenku. A nakonec jsem vše zafixovala světlým minerálním pudrem a na rty nanesla tělovou rtěnku,“ zakončila celý popis oblíbená kosmetička

4. krok: barvení, stříhání a styling
Vrchol naší PROMĚNY IMAGE se již od prvopočátku odehrává v kadeřnictví, kde mnohdy probíhají nejrůznější čáry a máry. Není výjimkou, že na závěr tohoto kroku si často někteří mysleli, že se na místě ocitla zcela jiná žena. Jako již po několik desítek dílů, i tentokrát začala kouzlit Andrea Furiaková, majitelka Vlassalonu. „Vlasy byly hodně jemné a konečky velice tenké. Nebylo vhodné vzhledem k drobnosti postavy zásadně zkracovat, takže jsem je jen lehce zastřihla. Paní Renata navíc říkala, že by si ráda vlasy nechala dorůst, protože dřív byla zvyklá na delší vlasy, a chtěla by se k nim opět vrátit. Vlasy jsem poté sjednotila jedním odstínem v tónu módní duhové barvy, takže se prolíná růžová, fialková a přírodní,“ popsala svůj počin. „Tento odstín barvy není pro každou ženu, ale paní Renatě typově vyloženě sedl. Na závěrečný styling jsem vlasy mírně provlnila, aby byl účes bohatší a přidalo mu to na objemu. Stačí v tomto použít lehký lak a jako pravidelnou péči by měla používat objemovou pečující řadu na vlasy, aby neztěžkly a nebyly mdlé,“ vysvětlila celý postup Andrea Furiaková.

5. krok - odhalení a fotografování
Celý den probíhal v plném nasazení redakčního týmu. Od rána jsme tedy změnili oblečení, dodali brýle, opečovávali i nalíčili pleť a nakonec změnili účes. Pak už nic nebránilo tomu, aby mohlo přijít na řadu odhalení nové vizáže. Renata Havlíčková byla lehce nervózní, měla mírné obavy z toho, aby ji poznala především její dvouletá dcerka. Výsledek však stál za to, což potvrdila i sama únorová vítězka po tom, co se uviděla v zrcadle. Následně probíhalo focení a natáčení. Tentokrát v okolí zámku a kašny na Pernštýnském náměstí a hlavně v nádherných prostorách nové vinárny Original Wines, která se nachází přímo v prostějovském zámku.

 

Únorový díl tradičního seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které vyšlo v pondělí 24. února. Zakoupit si jej můžete v redakci (Vápenice 19, Prostějov)

 

 

 

 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...