Dobré dopoledne, dnes je úterý 14.5.2024
svátek slaví Bonifác,
zítra Žofie
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Ani v červnu nebude na stránkách chybět další díl seriálu PROMĚNA IMAGE. Tentokrát se jedná o předprázdninové pokračování s pořadovým číslem šestačtyřicet. Od dubna roku 2015 každý měsíc pracujeme na tom, abychom vás činili šťastnými a plnili vaše sny. Nejen pro vítězku je to vždy doslova a do písmene pohádkový den, který se do paměti vryje na celý život. Jsme proto nesmírně rádi, že se tento projekt i nadále těší velkému zájmu a můžeme pracovat na něčem, co má smysl. Měníme totiž nejen vizáž, ale děláme radost, vykouzlíme úsměv, pocity nadšení a vnitřní spokojenost, snažíme se dodat kousek sebevědomí. Neméně povzbuzující je i skutečnost, že za námi váží cestu lidé z celé republiky včetně Prahy, bonusem se stal zájem až ze Slovenska. A kohopak jsme vybrali tentokrát?


Vítězkou pro měsíc červen se stala Pavlína Kůstková z Olomouce, která pracuje jako administrativní pracovnice v ČSAD. Jak a proč se do proměny od PROSTĚJOVSÉHO Večerníku přihlásila? „Ze zvědavosti, zajímá mě, jak to celé probíhá, jaké to je prožít si takovou velkou událost a také chci zjistit pohled mladých lidí v týmu, co se trendů a poradenství týče,“ prozradila. O proměně se doslechla od své dcery, která žije v Prostějově a projekt dlouhodobě sleduje. „Jsem ráda, že mi o této možnosti řekla, hlásím se také z toho důvodu, abych se v mém věku nezasekla v době před mnoha lety, jak se to někdy ženám, ale i mužům stává, protože já se potřebuji udržovat a aktivně žít,“ prokázala Pavlína Kůstková odvahu. Aktivně tráví i svůj volný čas, protože hodně cestuje, jezdí na kole, plave, čte a našla by celou řadu dalších činností. A co si nejraději vezme na sebe a jak o sebe pečuje? „Miluji šaty a elegantní módu, ke kadeřnici chodím pravidelně, ale nebráním se ničemu novému, líčím se každý den, ale ocením i poradenství a další rady a tipy,“ sdělila naše červnová vítězka.
„Pavlína se má na co těšit. Nejprve vybereme nové outfity, které doladíme při následné návštěvě optiky, kde vybereme několikery slušivé brýle, dále se naší vítězky ujme vizážistka a posledním krokem bude změna účesu. Po celou dobu bude pod neustálým dohledem fotografa a kameramana, který bude vše pečlivě zaznamenávat, a to vše za doprovodu profesionálního týmu,“ nechala se slyšet Aneta Křížová, patronka projektu PROMĚNA IMAGE a redaktorka Servisu pro ženy.
A jaká byla slova Pavlíny Kůstkové, než se všichni pustili do díla? „Mám najednou docela obavy, ale zároveň se už moc těším. Doufám, že proměnou zároveň posílím i své sebevědomí,“ podotkla s úsměvem.
Jak to všechno dopadne? To se dozvíte v pondělí 24. června, kdy se můžete těšit na reportáž a video z předprázdninového dílu PROMĚNA IMAGE. Nezapomeňte také sledovat internetové stránky www.vecernikpv.cz a rubriku Servis pro ženy, kde najdete videa i fotografie z našich z předchozích proměn. A nejen to...





Červnový díl tematické strany SERVIS PRO ŽENY najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které je v prodeji od pondělí 17. června
  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...