Dobré dopoledne, dnes je úterý 14.5.2024
svátek slaví Bonifác,
zítra Žofie
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

1. krok – volba oblečení

Tentokrát jsme nejprve zavítali do Plumlovské ulice, kde jsme se v RV FASHION zaměřili na výběr nových outfitů. A nutno říci, že tato proměna byla o změně celkového stylu. „Pavlína mi prozradila, že šaty a elegantní styl nejsou úplně zakotveny v jejím šatníku. Z tohoto důvodu jsme zařadili po delší době kostým, resp. kombinaci sukně a saka. Vyštíhlené sako a krátká sukně vítězce slušely. Kombinace se žlutou halenkou dodala modelu energii jarního sluníčka. Je to styl formální, který by měl určitě být v šatníku každé ženy,“ prozradil vydařený záměr René Volek, majitel prodejny. „Dalším modelem byly malé společenské, a to imitace sametu s leskem. Paní Pavle velmi dobře padly a bylo vidět, že se v nich cítí dobře. Kolekci výběru dotvořily dvoje bílé šaty na běžné denní nošení a svou barevností a rafinovaným střihem už směřují k jaru a teplejšímu počasí,“ zakončil Volek svůj popis outfitů.

2. krok – volba brýlí

Optika Wagner na náměstí E. Husserla (bývalé Trio) představovala tradičně naši druhou zastávku. Majitel vybral se svým týmem hned několik slušivých kousků, nad kterými nejedno srdce zaplesá. Paní Pavla si z důvodu nízkého věku může dovolit experimentovat, tak jsme se zaměřili na její osobitost. „Pro dubnovou vítězku jsme opět vybrali naši oblíbenou značku Etnia Barcelona. Letošní první kolekce se nese v duchu kombinace kovu a plastu, kdy se výrobci snaží dát do designu více minimalismu. Najdeme všude více zlaté, stříbrné a růžového zlata, barvy plastů se nevytrácí, ale volí se spíše jedno- nebo dvoubarevné kombinace,“ objasnil volbu Radek Wagner. „Pořád vládnou spíše kulaté nebo oválnější tvary, které Pavle sekly. Působila najednou jako manažerka,“ usmál se.

3. krok: líčení

Prvotřídní péče a relaxace čekaly na dubnovou vítěku seriálu PROMĚNA IMAGE ve Studiu H Hany Ondrejové v ulici Rejskova. „Pavle jsem nejdříve vyčistila pleť povrchově třísložkovou pěnou, která i tonizuje. Následovalo hloubkové čištění ultrazvukem, pak zapracování sér. Zvolila jsem séra detoxikační, hydratační a energizující, pak jsem použila hydratační krém. Trochu jsme také upravili obočí, které si sama udržovala, a pak jsem mohla přejít k líčení,“ popsala své první kroky kosmetička. „Nanesla jsem postupně make-up, světlý odstín, který byl vybrán k tónu pleti, na oční víčko podkladový světle béžový stín a do vnitřních koutků trochu bílého stínu pro rozjasnění. Oči jsem pak vystínovala v módních zlatavobéžových tónech. Obočí bylo zvýrazněno jemně hnědošedou tužkou. Řasy byly zvýrazněny černou řasenkou ve dvou vrstvách a měkkou černou tužkou jsem nanesla linky. U každé ženy by neměla chybět tvářenka, kterou jsem použila v meruňkovém tónu. Oči jsem líčila v jemnějším nádechu, takže jsem mohla použít výraznou tmavě červenou rtěnku, která je teď velice trendy. Nakonec se vše zafixovalo minerálním pudrem,“ uzavřela popis líčení Hana Ondrejová.

4. krok – barvení, stříhání a styling

V pravé poledne mohlo začít čarování a kouzlení nového účesu, o které se postarala vždy usměvavá Andrea Furiaková, majitelka Vlassalonu sídlícího v Rezidenci Florián v ulici Fanderlíkova. Pavle jsme chtěli viditelně změnit barvu i střih, který by jí dodal jiskru. „Vlasy byly zdravé, ale sušší, což vlnité bývají. Barva byla hodně vymytá a neurčitá, byly v ní totiž pozůstatky několika barev,“ konstatovala na úvod kadeřnice. „Vlasy jsem výrazně zkrátila na krku, pryč šlo necelých deset centimetrů, čímž zmizely suché konečky. Vepředu jsem je jen lehce seřízla, protože tím, že jsou kudrnaté, tak by hodně nabraly na objemu, což by vytvořilo nežádoucí efekt. Základ barvy jsem vytvořila tmavě červený přeliv a konečky k obličeji jsem ztmavila tmavými lehkými proužky, aby byl celkový dojem zajímavý a vlasy působily hodně leskle. Co se týče stylingu, tak jsem vlasy zepředu narovnala a zbytek jsem provlnila,“ popsala své dílo Andrea Furiaková.

5. krok – odhalení a fotografování

Závěrečným krokem se stalo odhalení nové vizáže a společné focení našeho týmu, který byl na rozdíl od minulého dílu zcela kompletní. Díky nepřízni počasí jsme museli vybrat vnitřní prostory, a protože Pavla Havlíčková působila jako manažerka, její vzhled tematicky předurčil výběr místa. Záběry jako z modelingových zkoušek či filmu se tak odehrály v prostorách prostějovského centra Atrium.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...