Příjemnou noc, dnes je neděle 28.4.2024
svátek slaví Vlastislav,
zítra Robert
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Také v tomto roce pokračujeme v ojedinělém projektu, který má změnit nejen vaši image, ale také duši. Neboť jak známo, když lépe vypadáme, lépe se cítíme. Další díl PROMĚNA IMAGE nesl přízvisko jarní, neboť právě s vítáním tohoto ročního období je spojen. A lze již směle oznámit, že tým PROSTĚJOVSKÉHO Večerník vše zvládl na jedničku.

Pokud o tomto projektu ještě někdo neslyšel, tak vězte, že jedinečným seriálem procházejí ženy, ale také muži či dokonce celé páry. Máme profesionální tým a snažíme se především o dodání sebevědomí. Splnit vaše přání a dělat vám radost, to je hlavní poslání!
Je třeba při této příležitosti zopakovat, že všechny dosavadní díly dopadly skvěle, přičemž každý byl něčím výjimečný a nezapomenutelný. Jsme tak nesmírně rádi, že se naše proměna stále těší velké popularitě a je jí doslova plná celá republika včetně našich sousedů. Již jsme tady měli vítěze z Prahy, Ostravy, Olomouce, Vyškova, Bouzova a dokonce i ze slovenského okresu Nitra. Zatímco úvodní dvě klání opanovaly dívky z Olomouce, po delší době tu máme výherkyni přímo z Prostějova. Pojďme si ji tedy představit...
Osmapadesátiletá Libuše Havlíčková si podobnou proměnu přála již několik let. Do projektu Večerníku se hlásila opakovaně, štěstí se na ni usmálo až nyní v rámci měsíce března. „Jsem hrozně ráda, že jste mě konečně vybrali. Přála bych si být mladší, krásnější a líbit se manželovi, to je důvod proč se hlásím,“ zněla přihláška této sympatické dámy. „Když si proměny ve Večerníku prohlížím, tak si vždy říkám, jak to těm vítězkám neuvěřitelně sluší, tak doufám, že i já budu vypadat dobře,“ sdělila pak na úvod našeho telefonátu, kterým jsme jí oznámili tu šťastnou novinu.
Libuše Havlíčková je velice vitální a pozitivní dáma. Má tři dospělé děti, a to dvě dcery a syna. Ve svém volném čase chodí s kamarádkami posedět na kávu, na procházky s manželem a se psem a ráda jezdí na výlety. „Nosím nejraději rifle s tričkem nebo halenkou a v šatech chodím jen zřídka. Co se kosmetické péče týče, tak se o sebe snažím pečovat. Používám denní i noční krém, pleťovou vodu a přes den nechybí ani make-up,“ prozradil na sebe březnová vítězka.
„Paní Havlíčková má hezkou postavu a tak jí ukážeme, jak moc jí budou slušet šaty, také ji vezmeme na kosmetiku, na které nikdy nebyla, necháme ji nalíčit, vybereme slušivé brýle a na závěr vytvoříme nový účes. Vše za doprovodu kamery a fotoaparátu, ať se máte i vy čtenáři na co těšit,“ prozradila Aneta Křížová, patronka projektu a redaktorka Servisu pro ženy. „Už nyní můžu prozradit, že Libuše Havlíčková se úplně rozzářila a celá proměna probíhala za velice příjemné a uvolněné atmosféry...,“ navnadila čtenářky i čtenáře.
Jak to všechno dopadlo? To se dozvíte již příští pondělí, kdy se můžete těšit na reportáž a video z JARNÍ PROMĚNY IMAGE. A nezapomeňte také sledovat internetový portál www.vecernikpv.cz a rubriku Servis pro ženy, kde najdete videa i fotografie z našich z předchozích proměn. Stojí to za to!www.vecernikpv.cz a rubriku Servis pro ženy, kde najdete videa i fotografie z našich z předchozích proměn. Stojí to za to!

Březnový díl seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyjde v pondělí 25. března
  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...