Příjemnou noc, dnes je neděle 19.5.2024
svátek slaví Ivo,
zítra Zbyšek
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Start nového rok máme úspěšně za sebou a ve stejném duchu s ním pokračují proměny od Večerníku. Pokud o tomto projektu ještě někdo neslyšel, tak vězte, že v jedinečným seriálem PROMĚNA IMAGE procházejí ženy, ale také muži či dokonce celé páry. Máme profesionální tým a snažíme se nejen o změnu image, ale hlavně o vnitřní proměnu a dodání sebevědomí. A co je pro nás hlavní? Splnit vaše přání a dělat vám radost!

Je třeba poznamenat, že všechny dosavadní díly dopadly skvěle a každá z nich byla něčím výjimečná a nezapomenutelná. Jsme nesmírně rádi, že se tento projekt stále těší velké popularitě, je ho doslova plná celá republika. A to i ta bývalá! Již jsme tady měli vítěze z Prahy, Ostravy, Olomouce, Vyškova, Bouzova a v listopadu vítězku, která k nám neváhala přijet až ze slovenského okresu Nitra. Do první letošního dílu se přihlásila mimo další desítku jiných žen i slečna Veronika Kummerová z Olomouce. A právě na tu se usmála Paní štěstěna.
„Jmenuji se Veronika Kummerová, je mi devatenáct let a pocházím z Olomouce. Vaši PROMĚNU IMAGE jsem objevila na Facebooku a ráda bych nový rok zahájila s novým vzhledem. Vypadám plus mínus pořád stejně, tak je čas se trochu proměnit,“ takto zněla úvodní slova přihlášky.
Co nám o sobě tato dívka dále prozradila? Miluje auta, vlastní BMW a ráda jezdí na projížďky i tuningové srazy. Momentálně pracuje jako servírka ve Velkém Újezdě. „Co se týče oblečení, tak ráda nosím legíny, volnější trička a mám ráda army vzor. Příliš se nelíčím, používá maximálně řasenku a vlasy si barvím sama,“ nechala nahlédnout do svého zevnějšku Veronika Kummerová.
Lednovou vítězku čeká bezesporu krásný den. „Nejdříve půjdeme vybrat oblečení, pak se přemístíme do optiky a vybereme brýle, následně se o ni postará naše vizážistka a posléze přijde na řadu změna účesu. Veronika je mladá, takže si můžeme dovolit i něco odvážnějšího, uvidíme, co všechno vymyslíme,“ těší se Aneta Křížová, patronka PROMĚNY IMAGE a redaktorka Servisu pro ženy. Na závěr proběhne vrchol dne v podobě odhalení její nové image a také focení s natáčením pro internetové stránky www.vecernikpv.cz. „Věřím, že stejně jako všechny dosavadní vítězky si i Veronika s námi užije pohodový den, na který jen tak nezapomene,“ dodala Křížová.
A jak se těší samotná vítězka? „Když jsem si posílala přihlášku, tak jsem se nebála, teď jsem z toho trochu nesvá, protože jsem si uvědomila, že nevím, co se se mnou bude vlastně dít, ale snad budu vypadat dobře. Do té doby budu možná trochu nervózní,“ usmála se Veronika Krummerová

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...