Příjemnou noc, dnes je neděle 19.5.2024
svátek slaví Ivo,
zítra Zbyšek
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE: Jubilejní čtyřicátá PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku byla opět zase o něco více výjimečná. A to nejen tím, že byla tradičně v tomto čase vánoční a nesla se tudíž v pohodové i sváteční atmosféře, ale také faktem dovršení našeho malého jubilea. Vítězka se tak mohla vedle samotné změny těšit i z pozorností od redakce v podobě květiny a dárkového balíčku. Její radost tak byla více než dvojnásobná...

Na konci roku se sluší obzvlášť zopakovat, že v jedinečném projektu, který je dílem nejčtenějšího regionálního periodika, měníme již více jak tři roky ženy či muže, k čemuž máme profesionální tým vlasových stylistů, módních poradců, vizážistek, odborníka na brýle a také profesionálního kameramana i fotografa. Snažíme se však nejen o odlišnou image, ale hlavně o vnitřní proměnu a dodání sebevědomí. A co je pro nás hlavní? No, přece splnit vaše přání a dělat vám radost.
S radostí můžeme konstatovat, že doposud jsme takto potěšili osmatřicet žen plus čtyři chlapíky (dva díly patřily kompletnímu páru) a hodláme v tom nadále pokračovat. Je třeba také poznamenat, že všechny proměny dopadly skvěle a každá z nich byla něčím výjimečná. Jsme proto nesmírně rádi, že se tento projekt stále těší velké popularitě, a to nejen v rámci prostějovského regionu. Zatímco minulý měsíc se nám podařilo proměnit Annu Vitekovou až z daleké slovenské Nitry, tentokrát jsme dělali radost do Vyškova.
A jak naše prosincová změna vizáže probíhala? To se dozvíte z tradiční reportáže.

Vánoční PROMĚNU IMAGE pro sebe uzmula šestapadesátiletá Božena Švédová z Vyškova. V květnu tohoto roku u nás proměnou prošel její manžel. A dopadlo to přímo skvěle. Pan Miroslav Švéda se změnil k nepoznání a jeho žena byla natolik nadšená, že se rozhodla přihlásit také. „Přeji si vypadat mladší a myslím, že potřebuji dodat sebevědomí, tak se nemůžu dočkat toho, jak budu vypadat. Strašně moc se těším, vůbec nejsem nervózní, protože již z manželovy proměny vím, že opravdu není čeho se obávat, naopak,“ sdělila nám těsně před zahájením Božena Švédová.
Nutno dodat, že nervozita opravdu není v rámci proměny na místě. Večerník spolupracuje s týmem skvělých lidí, celý den probíhá za příjemné a pozitivní atmosféry a užijeme si vždy plno legrace. Navíc je vždy o vítěze prvotřídně postaráno. Po celý průběh nemusí na nic myslet, může si naplno užívat zaslouženého odpočinku a hýčkání. Ráno se pokaždé sejdeme v RV FASHION a vybíráme oblečení, poté se přemístíme do Optiky Wagner a vybíráme brýle, následně přichází na řadu kosmetika a líčení ve studiu H, vrcholem je pak změna účesu ve Vlassalonu. Poslední dvě části probíhají za zahaleným zrcadlem tak, aby na sebe vítězka neviděla. Vlastní závěr pak tedy patří odhalení nové image, focení celého našeho týmu a samozřejmě focení a natáčení naší vítězky.
Božena Švédová přijela se svým manželem a celý den si oba dva velice užívali a my s nimi. K tomu všemu nám začalo sněžit. Prošli jsme si i vánoční trhy, nasáli na náměstí vánoční atmosféru a proběhlo i rozdávání dárečků...

Pojďme se tedy podívat, jak to dopadlo. Také tentokrát jsme vše pečlivě zmonitorovali, tudíž co nenajdete zde, stačí navštívit internetové stránky www.vecernikpv.cz. Čeká tam na vás obsáhlá fotogalerie a video z PROMĚNY IMAGE pro měsíc prosinec roku 2018.

1. krok - volba oblečení
Bylo chladné, ale krásné a zasněžené sobotní ráno, když jsme začínali s výběrem nových outfitů v prodejně RV FASHION v Plumlovské ulici. „Paní Božena je velmi milá a komunikativní, srší energií, o kterou se umí podělit i s ostatními. Na začátku mi sdělila, že se zamilovala do plesových šatů, které uviděla ve výloze naší prodejny. Dali jsme se tedy do výběru večerních toalet,“ usmál se úvodem René Volek, majitel prodejny. „První volba padla na zajímavé zlato-černé šaty se střihem, který jde od kolen do tulipánu, což způsobuje nádherný efekt při chůzi i tanci. Paní Božena byla nadšená, šaty jí moc slušely a pohybovala se při zkoušení jako tanečnice po parketu. Bylo mi sděleno, že ji čeká náročná plesová sezóna, proto další volbou byl šedostříbrný samet, který se nám vrací do módy. Rafinovaně odhalená záda u tohoto modelu jsou elegantní a zároveň sexy,“ pokračoval stylista týmu PROMĚNA IMAGE Večerníku.
Paní Božena však umí nosit i kratší šaty. Volba padla na kolekci Michaela Louisa. „Jedná se o šaty na denní nošení do práce, ale dají se využít i na menší slavnosti. Střih je výborný, neboť skryjí veškeré nedostatky, které by žena mohla mít. To není problém paní Boženy, které šaty velmi slušely a vypadala v nich moc pěkně,“ pochválil naši vítězku majitel prodejny. „Kromě blížící se večírkové a plesové sezóny je tady konečně zima, proto jsme zařadili do proměn i zimní pláště. Volba padla na elegantní světlý plášť s kapucí, který je lemován pravou kožešinou z lišky. Plášť působí velmi elegantně a nositelku určitě zahřeje, neboť je vyroben z vlny a kašmíru. Opakem tohoto kousku je černý plášť casual, je velmi trendy a je i pohodlný v rámci městské módy. Barva černá je praktická a mezi zákaznicemi velmi oblíbená. Má snadnou údržbu a je to v současné době módní hit,“ uzavřel výběr nového oblečení René Volek.

2. krok – volba brýlí
Optika Wagner, kterou najdete na náměstí E. Husserla (bývalé Trio), byla druhou zastávkou. Tam na celou výpravu čekal majitel Radek Wagner a připravil hned řadu slušivých brýlí. Boženě Švédové jich sedělo tolik, že jsme nakonec nevěděli, které z nich vybrat. „Na dnešní díl jsme vybrali již tradičně naše oblíbené modely Etnia Barcelona. Nová kolekce totiž právě teď spatřila světlo světa a jak ve slunečních brýlích, tak i v dioptrických je inspirována Gustavem Klimtem, známým to malířem,“ prozradil majitel prodejny s tím, že se do obliby vrací minimalismus. „Barev je méně, tvarově temporálně zvýšené špičky, růžové zlato v kombinaci s jednou barvou. Snažili jsme se přiblížit elegancí brýlí ke zvoleným outfitům. Paní Božena je ryze elegantní typ. Jak je vidět, dominovala u nás jedna barva, a to odstíny červené, a stejně jako v minulé proměně jsme se nestačili divit, kdopak nám to stojí před zrcadlem, skvělý výsledek. Vypadala opravdu skvěle,“ pochvaloval si proměnu Radek Wagner.

3. krok - líčení
Kosmetické ošetření a líčení proběhly opět v H Studiu Hany Ondrejové v ulici Rejskova 30. Božena Švédová se líčí pouze příležitostně, takže jí bylo vysvětleno, jakým způsobem by se měla líčit. Na kosmetiku dochází pravidelně, což je na její pleti vidět. „Líčení opět předcházelo povrchové čištění pleti a také hloubkové čištění a exfoliace. Paní Božena navštěvuje pravidelně kosmetičku, jak se nám svěřila, ale i tak jsem zapracovala do pokožky sérum, které pleť hydratovalo a vyživilo a samozřejmě také krém,“ seznámila se vizážistka s prosincovou vítězkou.
Co nastalo dál? „Po krému jsem nanesla minerální make-up, odstín namíchaný k barvě její pleti. Na celé víčko byl použitý podkladový stín v tělové barvě a pak se vystínovalo čtyřmi odstíny starorůžové barvy, pod obočí světlý stín. K řasám jsem nanesla ke zvýraznění oka tenkou tmavou linku a na řasy černou řasenku. Oči se jí krásně rozzářily a celá prokoukla. Tvářenku jsem pak zvolila jemnou, s nádechem do růžova. Rtěnku jsem použila tmavší v odstínu módní starorůžové. Nakonec se vše zafixovalo minerálním pudrem. Věřím a doufám, že paní Božena bude v líčení pokračovat, jelikož díky tomu o několik let omládala a vypadá výborně,“ popsala veškerou svoji činnost kosmetička a vizážistka Hana Ondrejová.

4. krok - barvení, stříhání, styling
Následně se všichni mohli přesunout do Vlassalonu. Tam se o vánoční dámu prvotřídně postarala majitelka salonu Andrea Furiaková. „Paní Božena měla poměrně dost suché a z osmdesáti procent prošedivělé vlasy. Byla na nich původně tmavší barva s melírem,“ objasnila majitelka salonu. „U hlavy jsem zvolila tmavou barvu a konečky jsem prosvětlila a dotónovala do světlejšího přírodnějšího odstínu. Zkrátila jsem, dorovnala předek, zadní část vlasů jsem zkrátila více a do rovna, boky jsem pak nechala záměrně delší, aby opticky prodloužily obličej. Konečný styling jsem směřovala do rovna. Paní Božena má vlnitější vlasy, které tak nosí celý život a tak jsem zvolila uhlazený styling, takže jsem jí vlasy vyžehlila, abych ubrala na objemu,“ ukončila popis Andrea Furiaková. „Nový střih i barva jí moc sluší, působí tak velice elegantně a příjemně prokoukla,“ přidala.

5. krok - fotografování
Krásné oblečení, zajímavé brýle, perfektní líčení a nový účes udělaly z Boženy Švédové šmrncovní dámu, která zářila do všech stran. Závěrečné focení probíhalo v nádvoří zámku na Pernštýnském náměstí a také v nově otevřené zámecké kavárně Kafe Zámek, která se pyšní nádhernými prostory a galerií, kde se fotilo a natáčelo jedna báseň. Paní Božena si svou roli velice užívala a působila v ní přirozeně. Jak probíhalo odhalení nové vizáže?

Více o akci najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 17.prosince a je v prodeji až do 28. prosince



  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...