Dobrý podvečer, dnes je pátek 26.4.2024
svátek slaví Oto,
zítra Jaroslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Blíží se konec roku, takže spousta Prostějovanů začne bilancovat. Někteří z nás ale rovněž částečně propadnou panice, protože zbývá už zoufale málo času na vyřízení všech restů. Kromě vánočních příprav nás tak čeká také běhání po úřadech.

Berani - 20.3. až 18.4.

beran

Až příliš často vám zatěžují hlavu zbytečné starosti. Myslete jen na to, co bezprostředně souvisí s vaší osobou. Tento týden si například urychleně vyřiďte všechny resty na finančním úřadě, máte tady co dohánět.

 

Býci - 19.4. až 19.5.

byk

Nebuďte tak zbrklí, rychlost neznamená vždy užitek. Své úkoly si vždy pečlivě rozmyslete, zvažte veškeré okolnosti. Uprostřed týdne budete podepisovat důležitou smlouvu, ještě předtím si ji ale pořádně prostudujte!

 

Blíženci - 20.5. až 19.6.

blizenci

Své rodině máte co vracet, dlouho jste na ni neměli čas. Bude proto vhodné vzít si dovolenou a odjet společně mimo město. Pokud vám to nedovolí pracovní povinnosti, alespoň víkend věnujte společnému výletu.

 

Raci – 20.6. až 21.7.

rak

Pozor na vlastní kapsu, lehce se můžete stát obětí šikovného kapsáře. S větší částkou peněz po městě nechoďte, tady rozhodně nebude bezpečno. Opatrní buďte také při svých investicích, ne vše, co vypadá růžově, je výhodné.

 

Lvi - 22.7. až 21.8.

lev

V komunikaci s partnerem budete potřebovat notnou dávku trpělivosti. Poslední dobou to mezi vámi skřípe a jakákoliv vzájemná rozmluva skončí fiaskem. Nechejte svého blízkého vymluvit, neskákejte mu do řeči.

 

Panny - 22.8. až 21.9.

panna

Budete hodně nepříjemní, dokonce z vás chvílemi půjde strach. Lidé se vás budou stranit, jen ti největší odvážlivci vám budou vzdorovat. Otázkou je, zda nadřazené chování bude pro vás výhodné a jestli dosáhnete kýžených cílů.

 

Váhy - 22.9. až 21.10.

vahy

Hodně věcí podceňujete, nápadům druhých se vysmíváte. Během tohoto týdne vás mnoho lidí obejde, nebude se ptát na váš názor. Nedivte se, spoustě kolegům pořádně ležíte v žaludku. Změňte své arogantní chování!

 

Štíři - 22.10.až 20.11.

stir

Tento týden si klidně můžete vyhodit z kopýtka, nebudou vás trápit žádné větší povinnosti. Volnější období bude pro vás náplastí na rány, které jste nedávno utrpěli v soukromí. Je možné, že si najdete nového partnera.

 

Střelci - 21.11. až 20.12.

strelec

Rozkmotříte se s přítelem, se kterým to táhnete už dlouhou dobu. Jste ale každý jiný, takže vaší rozepři se není co divit. Půjde o peníze, proto se připravte na velmi žhavou debatu plnou výčitek a možná i urážlivých slov.

 
Kozorohové - 21.12. až 19.1.

kozoroh

Vaše nálada bude v tyto dny hodně ponurá. Doporučujeme nevycházet vůbec do společnosti, protože byste mohli otrávit ty lidi, kteří se chtějí bavit. Příčinou vašich chmur bude podezření, že váš partner vám zahýbá.

Vodnáři - 20.1. až 18.2.

vodnar

Okolnosti vás donutí cestovat vlakem, tento týden vás čeká poměrně dlouhá cesta. Protože nebudete muset použít automobil, můžete v pohodlí přemýšlet o vašem současném životě. Přijdete hned na několik zásadních věcí.

 
Ryby - 19.2. až 19.3.

ryby

Svými názory si proti sobě poštvete pár lidí, se kterými jste do této doby poměrně dobře vycházeli. Co je ovšem podstatné, že budete mít pravdu, takže si za svými prohlášeními stůjte a před nikým neustupujte.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...