Dobré ráno, dnes je sobota 27.4.2024
svátek slaví Jaroslav,
zítra Vlastislav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Začíná poslední týden vrcholných příprav před novým školním rokem. Rodiče budou nervózně pobíhat sem a tam, děti zase budou otrávené z toho, že pomalu ale jistě končí prázdniny. Alespoň se do Prostějova vrátí život... 

Berani - 20.3. až 18.4.

beran

Co si takhle vyhodit pořádně z kopýtka? Budete k tomu mít jedinečnou možnost, vaši nadřízení uvažují nad tím, že by vás vyslali na dlouhou služební cestu. A co si budeme povídat, odloučení od domova právě vy potřebujete.

 

Býci - 19.4. až 19.5.

byk

Není divu, že se stáváte terčem pomluv od závistivých lidí. V poslední době jste zaznamenali několik úspěchů, takže se připravte, že pár vašich potenciálních nepřátel to prostě nepřenese přes srdce... 

 

Blíženci - 20.5. až 19.6.

blizenci

Nebojte se někoho pochválit, i kdybyste přitom měli skřípat zuby. Je potřeba ocenit i cizí dobrou práci a netrvat na tom, že úkoly plníte kvalitně pouze vy. Zvláště pokud máte pod sebou podřízené, prokažte svoji velkolepost.

 

Raci – 20.6. až 21.7.

rak

Prvních pár dní tohoto týdne strávíte tím, že budete kritizovat všechny a všechno. Jenomže vzápětí se dostanete do nemilé situace, kdy i na vaši hlavu se snese ostrá kritika. Najednou budete muset hledat spojence.

 

Lvi - 22.7. až 21.8.

lev

Zaplaťte jen ty dluhy, které vás bezprostředně tíží, zbytek odložte. Budete totiž potřebovat peníze k tomu, abyste investovali do svého zdraví. Nechceme nikoho strašit, ale zejména bolavé zuby si vyžádají spoustu peněz.

 

Panny - 22.8. až 21.9.

panna

Troufáte si až příliš, vaše prostořekost vás může zničit. Dovolíte si osočovat i lidi, o kterých víte, že je budete už brzy potřebovat. Sami jste strůjci svého štěstí, ale pokud budete chtít postoupit v kariéře, uberte plyn!

 

Váhy - 22.9. až 21.10.

vahy

Jestli se chystáte do společnosti, každopádně si obnovte šatník. Nechtějte oslnit významné lidi hadry, ve kterých chodíte už léta a nechcete se jich za žádnou cenu zbavit. Aspoň jedny nové šaty či oblek rozhodně neuškodí.  

 

Štíři - 22.10.až 20.11.

stir

Dopřejte si tu radost a nakupte si nové vybavení domácnosti. Především partner by ocenil ložnici, což by pro vás měl být základ. Nemusíte utrácet zbytečně peníze, hnízdečko lásky dnes pořídíte celkem levně.

 

Střelci - 21.11. až 20.12.

strelec

Choďte častěji na procházky. Vzhledem k vaší nadváze to potřebujete jako koza drbání! Nesnažte se v těchto vedrech běhat, to by vás mohl taky trefit šlak. Ale pohyb potřebujete, nebo se poraďte s odborníkem na vhodné dietě. 

 
Kozorohové - 21.12. až 19.1.

kozoroh

Příčinou vaší špatné nálady může být i to, že máte hluboko do kapsy. Přestože jste zvyklí žít skromně, občas byste rádi investovali do svého vlastního života. Pokud si chcete vylepšit osobní rozpočet, najděte si brigádu. 

Vodnáři - 20.1. až 18.2.

vodnar

Nebojte se pěkně nahlas říct svůj vlastní názor. V těchto dnech k tomu budete mít příležitost hned několikrát. I přes vaši drsnou upřímnost vás budou mít nadřízení rádi a v něčem si vezmou i ponaučení. Stanete se váženou osobou.

 
Ryby - 19.2. až 19.3.

ryby

Než se do něčeho pustíte, napočítejte raději do desíti. Vaše prudká povaha by mohla mnohé plány poškodit či úplně zničit. Buďte rozvážní. Nejlépe by bylo, kdybyste si k práci přibrali nějakého vhodného pomocníka, nejlépe z rodiny.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...