Dobrý večer, dnes je neděle 28.4.2024
svátek slaví Vlastislav,
zítra Robert
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Podruhé v aktuální sezóně 2018/2019 Večerník nahlíží pod pokličku výkonnosti prostějovských volejbalistek. Jak jsou na tom jednotlivé členky hráčského kádru VK s momentální formou? Čtěte názor našeho listu, který podrobně sleduje všechny zápasy Hanaček!

MICHAELA ZATLOUKALOVÁ
Post: nahrávačka
Věk: 23 let
Hodnocení Večerníku: Nahrávačská jednička týmu v listopadu ještě udržovala solidní úroveň, ale během prosince šla dolů. A nepříjemným vyvrcholením bylo, když její zkažené míče uzavřely prohrané duely jak s Olomoucí, tak proti Liberci.
Aktuální forma: 50 %
Posun od minula: -15 %

NICOLE ŠMÍDOVÁ
Post: nahrávačka
Věk: 19 let
Hodnocení Večerníku: Mladá dvojka na pozici tvůrkyně hry několikrát naskočila coby střídající z lavičky a bohužel většinou neukočírovala svou labilnější psychiku. Zpravidla brzy přišel zkažený nebo nečistě zahraný balón a okamžité střídání zpět.
Aktuální forma: 40 %
Posun od minula: -10 %

KLÁRA DVOŘÁČKOVÁ
Post: nahrávačka
Věk: 18 let
Hodnocení Večerníku: Trenér Petráš za dané situace povolal na výpomoc juniorskou odchovankyni z mládežnického družstva a hned jí dal dílčí příležitost v částech dvou zápasů (Šelmy Brno, Olomouc). Byť něco zkazila, tak debut celkově zvládla slušně.
Aktuální forma: 55 %
Posun od minula: žádný (novicka)

HELENA HORKÁ
Post: univerzálka
Věk: 37 let
Hodnocení Večerníku: Jediná naprosto stabilní a navíc herně výborná jistota vékáčka. Sice mívá pomalejší rozjezdy do utkání, ale jakmile nabere tempo, mění se ve spolehlivý stroj na body chrlící hlavně útokem jeden vítězný míč za druhým.
Aktuální forma: 90 %
Posun od minula: 0 %

VERONIKA BEZHANDOLSKA
Post: blokařka
Věk: 26 let
Hodnocení Večerníku: Bulharská akvizice zaznamenala na přelomu listopadu a prosince určitý pokles do té doby skvělé formy, zdála se být unavená. Před Vánocemi ale znovu přidala, aby potvrdila svou roli druhé nejčastěji bodující členky týmu.
Aktuální forma: 75 %
Posun od minula: -10 %

GABRIELA KOZMÍK
Post: blokařka
Věk: 35 let
Hodnocení Večerníku: Evidentně zraje jako dobré víno. Stále drží vysokou kvalitu své obranné činnosti a poslední dobou se víc prosazovala i ofenzivně, ačkoliv nemá při zakončení žádnou ránu. Jako jedna z mála jde postupně nahoru.
Aktuální forma: 80 %
Posun od minula: +5 %

EVA RUTAROVÁ
Post: blokařka
Věk: 29 let
Hodnocení Večerníku: Při vší úctě se nedají volit jiná slova, než že její prostějovské účinkování je zatím zklamáním. Jakmile dostane šanci v základu, nedokáže při své velké výšce adekvátně přispět ani v útoku, ani v obraně. Pohybově nestíhá.
Aktuální forma: 45 %
Posun od minula: -10 %

PETRA KOJDOVÁ
Post: smečařka
Věk: 25 let
Hodnocení Večerníku: Podobný případ jako Rutarová. S tím rozdílem, že přicházela coby jedna z potenciálních tahounek a tuto úlohu zatím vůbec neplní. Za uplynulé období jí vyšlo jediné střetnutí, jinak převážně tápe všemi činnostmi.
Aktuální forma: 50 %
Posun od minula: -10 %

MARIE TOUFAROVÁ
Post: smečařka
Věk: 26 let
Hodnocení Večerníku: Další z letních posil se sice hůř prosazuje ofenzivně, leč posun k lepšímu zaznamenala v ostatních segmentech hry včetně problematického příjmu. Je vidět, že od potíží s ramenem krůček po krůčku pomalu nabírá větší jistotu.
Aktuální forma: 60 %
Posun od minula: +5 %

LUCIE NOVÁ
Post: smečařka
Věk: 22 let
Hodnocení Večerníku: Pořád se jí někdy stává, že sérií zkažených přihrávek upadne do krize a musí střídat. Pokud však tenhle stav překoná, dokáže už mančaftu pomáhat zejména dobrým útokem, v listopadových i prosincových soubojích většinou dost bodovala.
Aktuální forma: 60 %
Posun od minula: 0 %

LUCIE POLÁŠKOVÁ
Post: smečařka
Věk: 25 let
Hodnocení Večerníku: Po zvážení klubové situace a svých ekonomických priorit dobrovolně opustila kolektiv, aby dala přednost mimovolejbalovému zaměstnání. Sice v omezené míře dál trénuje pro možný případ nouze, leč fakticky už je mimo tým.
Aktuální forma: 0 %
Posun od minula: -65 %

ANETA WEIDENTHALEROVÁ
Post: smečařka
Věk: 19 let
Hodnocení Večerníku: Nadále je žolíkem zůstávajícím většinu zápasového času na lavičce s tím, že ji kouč posílá speciálně na podání. Což někdy vychází, neboť servis má mladá naděje opravdu účinný. Na větší prostor v mistrácích ještě čeká.
Aktuální forma: 55 %
Posun od minula: 0 %.

TEREZA SLAVÍKOVÁ
Post: libero
Věk: 20 let
Hodnocení Večerníku: V těžkých bitvách s favority trochu narazila na své momentální limity výkonnosti, úspěšnost přihrávky jí poklesla. Přesto však talentovaná odchovankyně oddílu z nadmíru slibného rozjezdu příliš neslevila.
Aktuální forma: 65 %.
Posun od minula: -5 %

TEREZA BALÁKOVÁ
Post: libero, univerzálka
Věk: 19 let
Hodnocení Večerníku: Její role dál spočívá hlavně v tréninkové práci s ženským áčkem VK, leč poslední loňský mač proti Liberci pro ni znamenal i soutěžní premiéru v UNIQA extralize ČR. Jako libero naskočila na několik výměn a rozhodně nezklamala.
Aktuální forma: 50 %
Posun od minula: žádný (novicka)

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...