Dobrý podvečer, dnes je pátek 3.5.2024
svátek slaví Alexej,
zítra Květoslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Bez porážky i po premiérovém utkání v Prostějově zůstávají zástupci bílého týmu v soutěži Barvy pro budoucnost ČTS by Moneta. Tým, jehož zástupci hrají vesměs za TK Agrofert Prostějov porazil Červenou Spartu jednoznačně 18:3. Za rozhodnutého stavu se po dohodě kapitánů ani nedohrávaly závěrečné čtyřhry.

„Soupeř nebyl kompletní, scházely mu některé hráčky. Tím jsme se dostali do pozice lehkého favorita a tuto pozici se podařilo potvrdit. Hlavně výkony mladých zástupců našeho klubu byly povzbudivé,“ prohlásil po druhém úspěchu kapitán vítězného týmu Jaroslav Navrátil.

Zápasy druhého hracího dne deset dvouher, v devíti se radovali Bílí. Většina duelů byla poměrně snadnou záležitostí reprezentantů hanáckého klubu, na prostějovské antuce se však odehrály i dva velmi vyrovnané duely. David Poljak udolal Lukáše Rosola za hodinu a půl a ještě o kousek delší bylo střetnutí, v němž Zdeněk Kolář porazil Michaela Vrbenského. Zajímavý byl rovněž souboj mladíků Dalibora Svrčiny a Martina Krumicha, který také skončil výhrou domácího tenisty.

„Podařilo se mi vyhrát obě dvouhry, do kterých jsem nastoupil, takže jsem spokojený. Pochopitelně je fajn, když se vám daří na kurtech, kde pravidelně trénujete a před kamarády v hledišti,“ těšilo Svrčinu. 

 

 

Bílý tým – Červený tým 18:3
Zdeněk Kolář – Michael Vrbenský 6:2, 4:6, 10:8
David Poljak – Lukáš Rosol 6:7, 6:4, 10:6
Barbora Krejčíková – Nikola Tomanová 6:4, 6:2
Brenda Fruhvirtová – Barbora Palicová 6:3, 6:3
Linda Nosková – Nelly Kněžková 6:2, 1:6, 6:7
Dalibor Svrčina – Martin Krumich 6:0, 6:3
Jiří Lehečka – Andrew Paulson 6:3, 6:0
Vitalij Sačko – Tomáš Jiroušek 6:2, 6:1
Jaroslav Pospíšil – Filip Apltauer 6:2, 6:0
Linda Fruhvirtová – Patricie Kubíková 6:4, 6:1

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...