Příjemnou noc, dnes je sobota 27.4.2024
svátek slaví Jaroslav,
zítra Vlastislav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Už na konci nadcházejícího týdne odstartuje dobročinný turnaj Tipsport Charity Cup, v rámci něhož se během června a července představí týmy okolo špičkových českých tenistek. Ústředními postavami budou Karolína Plíšková s Petrou Kvitovou. Série týmových klání odstartuje tuto sobotu 13. června v areálu I. ČLTK, v Prostějově se bude hrát od 29. června do 1. července. Další termíny jsou na 11. až 13. července a 25. až 27. července, hrát se bude shodně znovu na pražské Štvanici.

„Týmové soutěže mám moc ráda. Vždy jsem se nemohla dočkat třeba zápasů ve Fed Cupu. Těším se na novou variantu týmového souboje. Jsem zvědavá, co přinese. Myslím, že to bude zábava,“ říká dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová. „Nejvíce se těším na druhý podnik v Prostějově, kde jsem strávila na kurtech krásné roky,“ dodává.
V každý turnajový den se uskuteční tři dvouhry a jedna čtyřhra, přičemž jednotlivé zápasy se nemohou v průběhu turnaje opakovat. Za vítězné utkání získá daný tým jeden bod. Ty se na konci třídenní akce sečtou a bude určen vítěz. Na soupisce obou družstev bude celkem šest hráček, do jednotlivých podniků pak bude vždy nominováno kvarteto z nich a jedna náhradnice.
V týmu Karolíny Plíškové bude její sestra Kristýna, Karolína Muchová, Markéta Vondroušová, Tereza Martincová a Nikola Bartůňková. S Petrou Kvitovou budou bojovat o vítězství Barbora Strýcová, Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková, Jekatěrina Alexandrovová a Linda Fruhvirtová. „Obsazení je výborné, čekám dobré zápasy,“ předpokládá Kvitová.
Série turnajů bude mít charitativní nádech. Každý odehraný míč bude oceněn 50 korunami od organizátora, tuto sumu následně zdvojnásobí Nadace Tipsport. Vítězný tým obdrží po konci série šek, který věnuje na základně vlastního rozhodnutí.
Tipsport Charity Cup uspořádají Nadace Tipsport, společnost Perinvest a agentury TK PLUS s PR Stars. Pořadatelé počítají s diváky v hledišti, vstupenky na první turnaj jsou již dokonce v prodeji na www.elitetrophy.cz.

 

Vše k mimořádné sérii Tipsport ELITE TROPHY i k dlouhodobé soutěži Barvy pro budoucnost TOP Liga ČTS by Moneta VYCHÁZÍ JAKO SOUČÁST PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v pondělí 15. června

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...