Příjemnou noc, dnes je čtvrtek 16.5.2024
svátek slaví Přemysl,
zítra Aneta
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

52 tkplusPořádně nabitý rok čeká marketingovou agenturu TK PLUS, která stojí za celou řadou špičkových sportovních a kulturních akcí na území celé republiky. Vlajkovými loděmi zůstávají tenisové projekty a atletický mítink Zlatá tretra. Všechny akce budou mít opět špičkové obsazení.

„Z pohledu Zlaté tretry můžu slíbit, že půjde o výjimečnou událost a to ve všech vypsaných disciplínách. Do Ostravy přijedou velké hvězdy. Bude tu celá řada medailistů z Londýna,“ prohlásil jednatel TK Plus Miroslav Černošek.

Velké podniky potřebují odpovídající množství financí a všechny akce jsou z tohoto pohledu zajištěny. „Tuto skutečnost považuji za jeden z největších úspěchů končícího roku. Do toho nového jdeme v dobré ekonomické kondici, což je v dnešní složité době výborná zpráva. S celou řadou našich dlouhodobých partnerů jsme prodloužili smlouvy. V některých případech i na více let. Budou naše projekty nadále podporovat, což znamená, že je děláme dobře,“ ocenil přístup partnerů manažer Černošek.

Velký důraz klade agentura na tenisové akce. Do stávajícího portfolia tradičních podniků přibude nově Mistrovství světa seniorů, které proběhne v září. Kromě mužského tenisového turnaje UniCredit Czech Open a mistrovství světa družstev v kategorii do 14 let to bude třetí velká akce na prostějovských kurtech. Šampionát veteránů potvrzuje kvalitní spolupráci Mezinárodní tenisové federace ITF a TK Plus. „Zatím nemáme podrobnější informace o systému a počtu účastníků. Vypadá to, že přivítáme dvě hodně obsazené skupiny, nebo tři s menším počtem startujících. Pevně věřím, že vše organizačně zvládneme na jedničku,“ řekla šéfka tenisových projektů Petra Langrová.

Ve druhém týdnu grandslamové Paříže v termínu od 3. do 8. června bude tenisový areál patřit mužskému turnaji UniCredit Czech Open. Půjde již o 20. ročník a tomu odpovídá také velký počet doprovodných akcí. „Chceme jubileum patřičně oslavit, a proto se již v předstihu pořádně připravujeme. Součástí oslav našich kulatin bude například tematická výstava Tomáše Bíma, který je obvyklým autorem plakátů prostějovského challengeru. Expozice bude instalována v galerii N7,“ poznamenal Černošek.

Jména startujících tenistů začne vedení turnaje ladit už v průběhu ledna během prvního grandslamu v Austrálii a další jednání s hráči proběhne v průběhu silně obsazeného podniku v Key Biscaine. „Opět také pojedeme do Paříže a během prvního týdne French Open se pokusíme zajistit velké hvězdy,“ plánuje Langrová. Kromě současných špičkových hráčů bude centrální dvorec patřit také legendám, které se divákům představí v rámci exhibice. „Jména neřeknu. Ale můžu prozradit, že na kurt nastoupí jedna bývalá světová jednička a půjde opravdu o hodně atraktivní jméno,“ zdůraznil Černošek.

PROSTĚJOVSKÝ Večerník připravuje na konec ledna velký SPECIÁL, který se bude věnovat ryze akcím marketingové společnosti TK PLUS v roce 2013! 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...