Dobré ráno, dnes je sobota 4.5.2024
svátek slaví Květoslav,
zítra Klaudie
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

47 cernosek_davis_cupPodruhé v průběhu čtrnácti dnů měl sportovní manažer Miroslav Černošek ojedinělý důvod k radosti. Z pozice majitele společnosti Česká sportovní a spolumajitele marketingové společnosti TK PLUS, které zajišťovaly finálové zápasy Fed Cupu a Davis Cupu, mohl slavit vítězství domácích barev. A neskrýval, že si užil opravdu báječné okamžiky.

„Je to něco neuvěřitelného. Dvě finále, obě doma před vyprodanou halou plnou fantastických diváků. A obě úspěšná. Ve sportu jsem už toho zažil hodně, ale tohle patří mezi životní zážitky, které se možná nikdy nezopakují,“ vyjádřil své pocity Černošek.

Český tenis z pohledu týmových soutěží dosáhnul na absolutní vrchol. Vyhrát obě soutěže v jednom roce se podařilo pouze jednou tenistům a tenistkám Spojených států amerických. „Tato skutečnost dodává našim úspěchům ještě více lesku. Tohle je opravdu vrchol, který nejde překonat,“ prohlásil Černošek.

Z prostějovského pohledu je skvělé, že oba týmy táhli zástupci TK Agrofert Petra Kvitová, Lucie Šafářová a Tomáš Berdych. A také Radek Štěpánek, který dlouhá léta patřil mezi opory prostějovského klubu. „Jsem na všechny hrdý. Pro týmový úspěch odvedli maximum. To platí o všech členech obou týmů. Myslím si, že všem sportovním fanouškům udělali obrovskou radost a nabídli úžasná představení,“ dodal Černošek, jemuž se splnil jeden velký sen. Kromě triumfu v Davisově poháru to prostějovská parta dotáhla na vrchol i ve Fed Cupu a Hopman Cupu! A to se ještě nikomu na světě nepovedlo!

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...