Dobré odpoledne, dnes je čtvrtek 28.3.2024
svátek slaví Soňa,
zítra Taťána
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Za dvěma vydařenými akcemi výkonnostního nohejbalu z předminulého týdne, jež uspořádal oddíl TJ Sokol I Prostějov v úzké spolupráci s dalšími subjekty, se ohlížíme hodnocením Antonína Duška, člena Sportovní komise při Radě statutárního města Prostějov.

Přebor firem v nohejbalu byl nádherný
„Postupně modernizovaný areál Sokola I na Skálově náměstí přivítal za krásného počasí nohejbalová družstva z místních podniků v prvním ročníku nového turnaje firem Prostějovska. Skvělí pořadatelé v čele s klubovým předsedou Jaromírem Faltýnkem a trenérem Richardem Benešem připravili nádherné sportovní odpoledne, a to pod záštitou městské Sportovní komise. Slavnostního zahájení celé akce byl přítomen i šéf této komise Miloš Sklenka.
Byl to výborný nápad vedoucích představitelů TJ umožnit konání podobného firemního klání. Město Prostějov kvituje, že na jeho území je tolik podniků, a také touto cestou chtělo umožnit jejich zástupcům si zasportovat, zasoutěžit i navzájem se blíže poznat. Je to taková první vlaštovka. Jistě se přidají i další sportovní oddíly Prostějovska a nachystají pro zaměstnance společností natolik vydařené turnaje třeba ve fotbalu, lukostřelbě, florbalu, plavání, volejbalu atd.
Spolupráce města, Sportovní komise, sportovních klubů i podniků se tak může nadále rozvíjet. Na závěr ještě jednou velké poděkování vedení oddílu nohejbalu TJ Sokol I Prostějov, rozhodčím a samým hráčům za krásné odpoledne. Vyhráli všichni – a tak to má být!“

I Přebor škol o pohár primátora se povedl
„Posledním šestým kolem byla ukončena dlouhodobá soutěž nohejbalové mládeže Přebor škol o pohár primátora města Prostějova. Jak už název napovídá, patronem akce se stal František Jura, jejím partnerem byla Sportovní komise při Radě statutárního města PV. A organizaci zajišťoval nohejbalový oddíl TJ Sokol I Prostějov v čele s trenérem Richardem Benešem.
Celá soutěž byla výborně připravena, měla vysokou sportovní úroveň a těšila se velkému zájmu všech účastníků. Ty kromě bohatého občerstvení včetně chutného oběda na závěr potěšila i špičková exhibice dvou elitních hráčů Sokola I Tomáše Roby a Lukáše Pírka, kteří předvedli vzájemné utkání v divácky atraktivním singlu.
Všichni aktéři – školáci dostali drobné ceny, ti nejlepší i poháry. Díky spolupráci s řadou partnerů tak nikdo nepřišel zkrátka a poděkování zaslouží vedle sponzorů také každý, kdo se jakýmkoliv způsobem podílel na vydařené organizaci prospěšného turnaje.“ 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...