Dobré poledne, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Nachystaný na svou v pořadí pátou sezonu je hokejový klub SK Prostějov 1913, který startuje s tréninky na ledě prostějovského zimního stadionu. Kategorie od juniorky až po ročník 2013 také absolvují tradiční příměstské kempy. Vzhledem k epidemiologické situaci se však nic z toho neobejde bez zvláštních hygienických opatření. Jejich cílem je zamezit případné nákaze hráčů, trenérů a funkcionářů klubu novým typem koronaviru. Opatření vydal provozovatel stadionu – společnost Domovní správa Prostějov.

Suchá letní příprava je minulostí a mladí Prostějované už brázdí po ledě. Jako první vyjel mezi mantinely v úterý 28. července dorost, o den později jej následovala juniorka. Do přípravy na ledě Hanáci i letos zařadili pětidenní příměstské kempy. Tento týden od 3. do 7. srpna čeká juniory a dorostence a v dalších týdnech postupně žáky (10. – 14. 8., tréninkové skupiny A a B), ročník 2011 (17. – 21. 8., spolu s tréninkovou skupinou žáků C) a ročníky 2012 a 2013 (24. – 28. 8.).
Rozpis přátelských utkání SK Prostějov 1913 před začátkem soutěží naleznete na internetových stránkách klubu www.skprostejov1913.cz.

informace o opatřeních v souvislosti s nemocí COVID-19

Vzhledem k epidemiologické situaci bude při užívání prostor zimního stadionu nutné dodržovat tato opatření:
* děti se budou scházet před budovou zimního stadionu (ZS) a do šaten půjdou až před tréninkem společně
* přítomnost rodičů, popř. jiného doprovodu dětí je možná jen ve výjimečných případech, a to vždy s nasazenou rouškou
* po ukončení tréninku a po převlečení děti neprodleně opustí ZS

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...