Příjemnou noc, dnes je pondělí 20.5.2024
svátek slaví Zbyšek,
zítra Monika
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

32 hokej jestrabi technika 15Nejlepší obranou je útok. Přesně tímto heslem se řídí prostějovští hokejisté a nepříznivé stavy 0:3 ani 2:4 se pro ně nestaly překážkou na cestě k již sedmé výhře v přátelských utkáních. Ještě do druhé přestávky zvládli Jestřábi srovnat na 4:4 a závěrečnou dvacetiminutovku ovládli výsledkem 5:2. Osm a půl stovky návštěvníků tak zhlédlo celkem patnáct branek.

Domácí hráči se rozjížděli pomalu a ihned po skončení vlastní přesilovky inkasovali poprvé. V patnácté minutě to bylo 0:2 a v polovině sedmnácté minuty již 0:3.

Devětadvacet sekund před úvodní pauzou Jestřábi díky Kučerovi dosáhli na snížení a po pauze se dotáhli úplně. Druhý gól přidal Kryl, na stav 2:4 zareagoval o pouhou minutu později brankou Belay, vyrovnání zařídil Stejskal.

Obrat na 5:4 se v závěru devětačtyřicáté minuty zdařil Coufalovi, na Špokovo vyrovnání odpověděli v rychlém sledu Knesl s Veselým dalšími dvěma zásahy. V předposlední minutě se trefil i Michal Černý, po kosmetické úpravě z hole hostujícího Koukala uzavřel skóre čtyři vteřiny před závěrečnou sirénou domácí Juraj Jurík.

Jestřábi tak v osmi přátelácích dosáhli na sedm vítězství a jednu remízu, svou neporazitelnost budou před startem druholigové sezony hájit ještě ve čtvrtek od 18 hodin v Břeclavi, přesně o den později přivítají v rozlučce s přípravou Přerov.

LHK Jestřábi Prostějov – SHK Hodonín 9:6 (1:3, 3:1, 5:2)

Branky a nahrávky: 20. Kučera (Černý, Kolibár), 28. Kryl (Černý, Knesl), 31. Belay (Kolibár), 36. Stejskal (Venkrbec), 49. Coufal (Šebek, Jurík), 54. Knesl (Duba), 56. Veselý (Šebek, Černý), 59. Černý (Kryl, Šebek), 60. Jurík (Luňák, Malý) – 4. Vrba, 15. Špok (Dvořáček.), 17. Dvořáček (Rybalkin, Vondráček), 30. Špok (Vondráček, Rybalkin), 53. Špok (Vondráček), 60. Koukal (Jurásek, Špok). Vyloučení: 4:7, navíc Dvořáček (H) 2+2. Využití: 2:2. Diváků: 850.

Sestava Jestřábů: Kocián – Veselý, Kořínek, Nedbálek, Jedlička, Malý, Knesl, Kolibár, Kaluža, Švaříček – Antončík, Belay, Kučera – Černý, Šebek, Kryl – Jurík, Luňák, Coufal – Duba, Venkrbec, Stejskal. Trenér: Josef Málek.

Sestava Hodonína: Barus (41. Masaryk) – Charvát, Smetana, Rybalkin, Vondráček, Loporte, Špok, Skočovský, Pokorný, Škorík, Směřička, Belisle, Velechovský, Koukal, Jurásek, Kuba, Vrba, Polesný, Kučera, Miklík, Dvořáček. Trenér: Svatopluk Kosík.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...