Dobrý podvečer, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Nadále první muž prostějovského hokeje reaguje na kritiku
Petra Doseděla a pro Večerník rozebírá další stěžejní témata

hokej-TomigaII
Chvíli to vypadalo, že Michal Tomiga už dál nebude předsedou LHK Jestřábi Prostějov a šéfování místnímu hokeji přenechá někomu jinému. Tahle varianta však neplatí, v ekonomicky nelehké době zůstává lodivodem rozkolísané bárky stále on! Večerníku čerstvě poskytl exkluzivní interview, v němž podrobně pohovořil o všech nejdůležitějších věcech, které momentálně hýbají divácky nejsledovanějším sportem v našem městě i regionu.


Můžete hned v úvodu reagovat na ostrou kritiku „Pupy" Doseděla, který si v rozhovoru pro náš list nebral vůči vám žádné servítky?

„Že je Petr naštvaný, to na jednu stranu chápu, protože dlouho byl oporou týmu a teď už jí dál nebude, ačkoliv pro zdejší hokej dost udělal. Já jsem mu ale už dva roky říkal, že tenhle scénář může nastat a ať se připravuje na možný konec své hráčské kariéry. Současně dostával příležitost postupně se zapracovat jako trenér s tím, aby byl schopný vést coby hlavní kouč některou mládežnickou kategorii. Bohužel jeho přístup ani životospráva nikdy nebyly na odpovídající úrovni, k trenérství navíc očividně neměl a nemá žádný vztah. Minulý pátek jsme spolu hodinu seděli, všechno ještě jednou probírali. Po téhle schůzce jsem navzdory svému vnitřnímu přesvědčení zvažoval, že mu při vypadnutí dvou koučů mládeže Michala Janečka a Davida Šebka dám ještě nějakou šanci. Tím pondělním rozhovorem si však sám tuhle možnost definitivně zrušil svými vlastními negativními emocemi. Hlavním důvodem ukončení spolupráce s Petrem Dosedělem přitom je nutnost šetřit peníze ve spojení s jeho problematickou osobností z hlediska zmíněné životosprávy, o čemž každý ví a Pupově pověsti to nikdy nepomáhalo..."vice ctete

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...