Příjemnou noc, dnes je čtvrtek 2.5.2024
svátek slaví Zikmund,
zítra Alexej
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

07 krol100 let prostějovského hokeje: Jedná z velkých akcí, věnovaná oslavám 100 let založení hokeje v Prostějově, se hlásí o slovo. A-tým Jestřábů má po středeční porážce ve Frýdku o víkendu volno, takže v sobotu 16.2.2013 od 17:00 hodin budou na zimní stadionu přítomni všichni hokejisté, ale také funkcionáři, sponzoři, fanoušci a hosté. Proti týmu HC Olymp Praha, za který nastoupí mimo jiné herec a hlavní tvář Martin Dejdar, se v sestavě Prostějova objeví několik známých hráčů, kteří byli a stále jsou spjati srdcem i duší s adresou U stadionu 1. Pokud i Vy patříte mezi milovníky prostějovského hokeje, neměli by jste na této akci chybět! Začínáme v sobotu v 17:00!

Celé utkání bude obohaceno o doprovodný program. S týmem HC Olymp Praha totiž do Prostějova přicestuje i několik kaskadérů, zpěváků a známých osobností. Například bývalý premiér Mirek Topolánek či hokejisté, kteří se velkou mírou zapsali do kroniky českého hokeje – Jaroslav Nedvěd a Václav Eiselt.

Samotná účast herce, baviče i hokejisty Martina Dejdara slibuje skvělou show!

Na straně Prostějova uvidíme v akci obránce Jana Krajíčka, dnes již neaktivního Jestřába Filipa Smejkala či nejmenší naděje prostějovského hokeje. Pro fanoušky jsou připraveny i speciální akce. Po celý zápas se bude na stadionu čepovat pivo za symbolických 13 korun, v souznění se založením klubu 1913.

Vstupné na akci je 100 korun, po zápase pokračuje oslavný den prostějovského hokeje v restauraci H-club na Wolkerově ulici, kde se uskuteční ples, vstupné tam je 150 korun a počet míst výrazně omezen. Pokud máte chuť zajít se pobavit do společnosti za doprovodu Jestřábů, je akce určena právě Vám!

Nominace týmu Prostějova:

Fanoušci: Petr Fedor, Marek Růžička, Jakub Zachrdla, Radim Rozsíval, Martin Doubrava.

Sponzoři a přátelé hokeje: Diviš Alois, Vinklárek Jar.,Studený František, Studený Jaroslav, Studený Dominik, Dohnal Pavel, Mudr. Hoferek, Mudr. Macháček Vl.

Trenéři: Soldán David, Janeček Michal, Majer Lukáš, Krajíček Jan, Smejkal Filip.

Mladší žáci: Vysloužil Bronislav, Vyroubal Tomáš, Kuncek Lukáš, Černý Adam, Studený Adam.

Starší žáci: Liška Dominik, Janeček Michal, Antoníček Petr, Pěnčík Martin, Kubík Martin.

Ženy: Tomigová, Spielmannová, Procházková, Mazánková, Pospíšilová.

Brankáři: Plánička Robert, Nagy Borek, Vysloužil Robert, Martin Wicha.

A - team LHK PV: Kumstát Pavel, Jedlička Robert, Šebek David, Duba Lukáš, Černý Michal.

Převzato z lhkjestrabi.cz

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...