Příjemnou noc, dnes je pondělí 7.10.2024
svátek slaví Justýna,
zítra Věra
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

kralice logoLázeňská procedura není levná záležitost a přesvědčili se o tom i fotbalisté Kralic. Po dlouhé cestě do Velkých Losin sice byli herně lepší a vytvořili si množství šancí, přesto zůstaly všechny tři body v lázeňském městě. Domácí tak zvítězili pošesté v řadě a sérii bez porážky prodloužili již na osm zápasů.

TJ Sokol Lázně Velké Losiny – FC Kralice na Hané 2:1 (1:1)

Branka Kralic: Vitásek
Rozhodčí: Kašpar – Motal, Vedral.

Sestava Kralic: Miler – Cetkovský, O. Petržela, Martinka, Jamrich – Vitásek (80. Šín), Nečas, Neoral, Kopečný – Cibulka, Vybíhal (80. Prokop). Trenér: Petr Gottwald.

„Někdy prohraje i lepší mužstvo. První gól jsme dostali po chybě obrany, špatném odkopu brankáře a zakončení do prázdné brány, poté jsme přebrali otěže utkání do svých rukou,“ započal s přibližováním neúspěšné bitvy vedoucí „A“-mužstva Kralic Václav Répal.

Po krásné akci a ose Prokop-Vitásek-Kopečný-Jamrich-Vitásek se hostům podařilo srovnat na 1:1 a domácí k ničemu nepustili, obratu ve svůj prospěch se ale Kraličtí nedočkali. „Celý druhý poločas se hrálo na jejich polovině, oni se snad pouze dvakrát dostali za půlící čáru. Jenže přišla střela přes čtyři hráče do vinklu a bylo to 2:1. Opět jsme nasadili, i kdybychom ale hráli doteď, tak bychom gól nedali. Brankář vytáhl trestňák z vinklu a nebyli jsme schopni ten míč do brány dotlačit,“ netěšilo Répala.

Velké Losiny se vyznačovaly bojovností, urputností, nákopy, svým hráčům ale neměl co vytknout. „Každý odevzdal na hřišti maximum, neměli jsme však štěstí. Herně jsme byli lepší, naše kombinační hra pro domácí byla španělská vesnice. Petržela s Martinkou sbírali jejich vysoké míče, jenže v koncovce jsme byli jaloví,“ mrzelo kralického funkcionáře.

Nijak se podle něj neprojevila ani dlouhá cesta, spíše se fotbalisté Kralic museli srovnávat se stylem soupeře. „Snažili jsme se jak nikdy, ale dopadlo to jako vždycky,“ zhodnotil lakonicky.

Příští utkání čeká na Kralice v sobotu odpoledne doma proti Šternberku, výkop je až o půl páté.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...