Dobré ráno, dnes je pondělí 7.10.2024
svátek slaví Justýna,
zítra Věra
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

03 23 priprava Sk prostejovJen díky vydařenému závěru podzimní části patří „béčku“ Mostkovic alespoň jedenáctá příčka. Řádných jedenáct kol znamenalo pouze osm bodů, vložená předehrávka a závěrečné čtyři zápasy pak přidaly dalších deset bodů. Současně platí, že pětadvacet nastřílených branek je společně s Pivínem a Bedihoští druhý nejnižší počet, hůře jsou na tom jen Zdětínští.

„Bylo to dobré. Vycházíme si vstříc s 'áčkem' a kluci z 'béčka' jsou dobří, hodnotím to pozitivně. Trénovali jsme sice jen jednou týdně, ale kluci jezdí do světa a práce je prvořadá,“ neskrýval spokojenost kouč mostkovické rezervy Vlastimil Chudoba.

Pro mužstvo je to druhá sezona ve III. třídě a podle Chudoby se příliš neliší od té první. „Podařilo se nám stmelit kolektiv a spolupráce s vedením klubu i trenérem 'áčka' je naprosto perfektní. Někdy jsme měli málo hráčů a museli nastoupit i čtyřicátníci, ale dalo se to nějak skloubit,“ vnímal vše s optimismem.

Nyní si však dá od trénování krátkou pauzu a na mostkovické lavičce ho nahradí Richard Šatinský. „Chceme si užít vnoučata a vypustil jsem fotbal. Richard je zodpovědný, povede to dobře. Jsme nicméně domluveni, že když nebudu v Brně, tak přijdu pomoci,“ zmínil.

To jeho nástupce zatím moc spokojený není. „Měli jsme pár tréninků a někteří nereagují na nového trenéra a nechodí. Na tréninku nás tak bývá sedm osm. Cílem je tedy udržet se a hrát obstojně, budeme spolupracovat s 'áčkem',“ podotkl dlouholetý bývalý hráč Mostkovic Richard Šatinský.

„Hráče znám, se spoustou z nich jsem ještě hrál fotbal,“ doplnil s tím, že družstvo přebírá na nejbližšího půl roku.

První zápas čeká na Mostkovice již tuto sobotu odpoledne na půdě Pivína, což bude jedna ze dvou dohrávek sedmnáctého kola. O týden později se pak v prvním domácím zápase střetnou s Tištínem.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...