Dobrý večer, dnes je středa 24.4.2024
svátek slaví Jiří,
zítra Marek
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

 V 8. kole Clean4you krajského přeboru Olomouckého KFS se dvěma zástupcům regionu dařilo rozdílně. Zatímco Lipová potvrdila velice slušnou formu a znovu vyhrála, tak Kralice na Hané okusily další porážku, když opětovně dostaly čtyři branky. Tým hrajícího kouče Petra Gottwalda tak zůstává nadále poslední a stále navíc čeká na svoji první výhru v sezóně. Lipovští oskočili na třetí příčku průběžného pořadí, od vedoucího Šternberku je dělí jediná výhra. Statistiky z utkání a výsledkový servis najdete na straně 27.

Minulá sezóna Kralic na Hané? Špatná. Ta předminulá? Taky se příliš nepovedla. Čekalo se tak, že by letošní přeci jen mohla být o něčem jiném. Jak se však ukazuje, mizerné výsledky se týmu Petra Gottwalda nemíní pustit. A tak tento celek ztrácí a ztrácí. Naposledy si odjel pro výprask do Medlova., kde Kralice potvrdily nejen špatnou formu, ale taky pověst nejčastěji inkasujícího týmu.
Konečně prolomení mizérie? Ne, naopak její prohloubení. Kralice jely do Medlova v roli outsidera a velmi složité situaci. „Bylo to pro nás pošesté nebo posedmé, co jsme prohráli. Pořád se snažíme o to, abychom nedostali první gól. Ale dostáváme je,“ uvedl předseda klubu Jan Novotný. Toho musel Večerník zkontaktovat poté, co hrající lodivod Gottwald opakovaně nezvedl mobilní telefon ke zhodnocení zápasu. Chápeme, že to není nejpříjemnější, ale kraličtí příznivci si zaslouží znát pohled svého kouče…
Stejně jako v předešlých případech i tentokrát Kralice na Hané nepustily soupeře do trháku. „Poměrně rychle nám soupeř dal branku na 0:1. Opět jsme srovnávali, byli jsme i lepší,“ je si vědom předseda klubu. Poslední čtvrtina zápasu ale Kralicím utekla a z nadějného výsledku 1:2 bylo najednou velké manko. „Po třech chybách na středu zálohy jsme prohrávali 1:4. Štve mě to, vidím, že dostáváme hodně branek ze standardek. Hodně taky propadáme,“ poznamenal Jan Novotný.
Nabízí se tedy otázka, zda nedojde v Kralicích k radikálním změnám. „O tom, kdo hraje, a kdo ne, nerozhoduji, trenér je zodpovědnou osobou. A pokud se týká trenéra, tak zatím nic měnit nebudeme. Nesháněl jsem nikoho,“ tvrdí předseda klubu.
Napravit nepodařené utkání se fotbalisté Kralic pokusí v sobotním domácím utkání. Nebude to ale vůbec jednoduché, 3. října od 15 hodin totiž přivítají lídra soutěže ze Šternberka.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...