Dobré odpoledne, dnes je úterý 16.4.2024
svátek slaví Irena,
zítra Rudolf
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
2012 fc_olomouc_turnajNa mezinárodní turnaj žen Women´s Cup 2012 potvrdila účast tři zahraniční mužstva. Ze Slovenska dorazí ŠK Štich Humenné (1. liga), polský MUKS Sokól Kolbuszowa Dolna (2. liga) a ukrajinský FK Spartak Ivano - Frankivsk (2. liga). Z domácích týmů se na turnaji představí FC Zbrojovka Brno, 1.FC Slovácko (oba 1. liga) a zástupce olomoucké kopané 1.FC Olomouc. Turnaj se odehraje v sobotu 16.6. od 8.30 hod na hřišti v Olomouci - Chválkovicích.

Jedná se již o druhý ročník, pořádající tým se v něm pokusí přinejmenším obhájit loňské třetí místo. V olomouckém týmu se představí také dvě tváře z Prostějovska. Martina Pitáková z Otinovse, ale především kapitánka Ivona Štěpánková (na snímku)

pozvanka turnaj

„Myslím si, že jsme se posunuli trošku dále. Turnaj bude určitě vyrovnaný a napínavý až do samotného konce. Věřím, že si diváci přijdou na své,“ prozradil nám manažer olomouckého týmu Radek Kubíček.

Doprovodný program pro děti bude zajištěn v odpoledních hodinách za pomocí organizace Maltézská pomoc o.p.s. a také hráček 1.FC Olomouc, které vinou zranění nemohou aktivně do turnaje nastoupit. Diváci se mohou také těšit na autogramiádu hráčů SK Sigmy Olomouc, která je zároveň hlavním partnerem turnaje a také některých hráčů reprezentace ČR. Opomenout nelze ani vyhlášení MISS Women´s cup 2012, soutěžit se bude také v tombole o zajímavé ceny. Nebude samozřejmě chybět řada zajímavých osobností, jmenujme tu největší, patrona ženského týmu Petra „Johna“ Uličného a také focení s ligovým pohárem vítězů SK Sigmy Olomouc.

PROGRAM:

8.30 zahájení fotbalového turnaje
12.00 - 17.00 skákací hrad pro děti a trampolína, dětské skluzavky
15.00 Maltézská pomoc o.p.s - dovednostní soutěže diváků - děti a dospělí
16.00 přivítání hostů FA ČR, Olomouckého kraje, města Olomouce 
16.00 - 17.00 Hasiči Chvalkovice - ukázka požárního sportu, techniky a 
soutěže
16.10 - 16.30 autogramiáda fotbalistů SK Sigma Olomouc
7.15 -17.45 finále mezinárodního fotbalového turnaje žen
18.00 - 18.30 vyhlášení výsledků, předávání cen a medailí a poděkování 
sponzorům turnaje
18.30 losování tomboly
  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...