Dobré odpoledne, dnes je sobota 27.4.2024
svátek slaví Jaroslav,
zítra Vlastislav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Těsně před Mikulášem vedení 1.SK Prostějov bilancovalo první polovinu sezóny mladých nadějí od fotbalové školičky až po kategorii U15. V sále Sportcentra DDM se vystřídaly ve dvou blocích desítky hráčů, kterým za výkony i přístup k tréninku poděkoval předseda klubu František Jura.

„Velmi pečlivě sleduji výsledky všech věkových kategorií. Některé zápasy nedopadly podle našich přání, ale i prohry patří k životu i fotbalu. Celkově se ukazuje, že můj sen, a to mít v prvním týmu za pár let co největší počet prostějovských odchovanců, není nereálný,“ uvedl Jura. „Za odvedenou práci si zasloužíte uznání. Věřím, že to tak bude i v jarním pokračování sezóny.“ Dále poděkoval hráčům, trenérům a rodičům za jejich nasazení a popřál všem krásné nadcházející svátky a vstup do nového roku.
Všichni mladíci dostali od klubu dárky a sladkosti, fotbalisté ze školičky a přípravek navíc také medaile. Týmy pak obdržely šek na nákup sportovního zboží podle vlastního výběru ve výši dvou tisíc korun. S předáváním cen klubovému vedení pomáhali hráči prvního týmu Miloslav Bréda, Filip Mucha, Milan Lutonský a David Píchal.
Mezi hosty předvánočního bilančního setkání opět nechyběl náměstek prostějovského primátora Jan Krchňavý. „Je tady příjemná atmosféra, což je skvělé. Je vidět, že jste opravdovou velkou fotbalovou rodinou. Hodně štěstí ve fotbale i ve škole a pochopitelně také zdraví, které je nejdůležitější,“ popřál mladým fotbalistům Krchňavý.
Šéf prostějovského klubu Jura navíc poděkoval rodičům všech mladých hráčů. „Přivedli jste děti ke sportu, vozíte je na tréninky, obětujete víkendy, kdy hrají. Bez vás by to nešlo. Velice si toho v klubu ceníme,“ pronesl Jura. „Zvláštní poděkování patří Antonínu Duškovi, který pro fotbalisty a fotbalistky zajistil spoustu krásných cen,“ dodal předseda 1.SK Prostějov.

50 mladez sraz

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...