Příjemnou noc, dnes je pondělí 29.4.2024
svátek slaví Robert,
zítra Blahoslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Loňská sezóna plná problémů je minulostí a v Mostkovicích jsou připraveni na nový ročník s celou řadou změn. Hned první výrazná změna nastala na trenérském postu, kde nyní usedl Ondřej Milar. Současně dlouholetý hráč mostkovického „A“-týmu, který jistě bude mít co nabídnout. Dále tento celek získal sedm posil. Mezi nimi i novou brankářku Kristýnu Pikartovou. Ta vystřídala Petru Holubovou. Dále přivedlo vedení zkušené hráčky i dravé mládí do budoucna.

Příprava probíhá již od poloviny července, aby byly hráčky co nejlépe připraveny. Tato dlouhá příprava s krátkou pauzou by mohla holkám pomoci k lepším výkonům, než jaké předváděly na konci sezóny.
Největší změny se udály v kabině. „Hlavním rozdílem je, že tu máme sedm nových hráček. Čtyři z nich hrávaly nebo měly něco společného s Novými Sady. To jsou dvě zkušenější hráčky a potom dvě, které teď měly pauzu od fotbalu a nyní se do toho vrátí u nás. Další dvě holky jsme přivedli z Klenovic, mají patnáct a skončily v mládeži. Poslední přírůstek je ze Slovenska,“ oznámil trenér Ondřej Milar.
První přípravný zápas Mostkovice odehrály s Líšní „B“ a připsaly si bezbrankovou remízu. Druhý měly na programu Vlkošem, což byla současně generálka na sezónu.
O tom, s jakými ambicemi vstoupí do tohoto ročníku, má nový trenér Milar jasno. „Výsledky jsou pro nás až na druhé koleji. Teď budeme chtít hlavně mužstvo stabilizovat a dostat ho do každého zápasu. Nemůže to skončit jak konec loňské sezóny. Když jsem viděl, jak ty holky dostávaly jeden debakl za druhým a stále se jen bránily, obdivuju je, že u toho vydržely. Letos chceme hrát z každým týmem vyrovnanou partii. Ale víme, že ta první čtyřka je odskočená více,“ uvedl kouč.

BRANKÁŘKA
Kristýna PIKARTOVÁ
HRÁČKY
Věra SMIČKOVÁ
Kateřina MARKOVÁ
Hana LEXOVÁ
Gabriela KOPŘIVOVÁ
Miroslava KALENDOVÁ
Kateřina FOJTOVÁ
Nela KRAVÁKOVÁ
Diana KAŇÁKOVÁ
Kateřina JANČÍKOVÁ
Barbora KARAFIÁTOVÁ
Natálie VAVERKOVÁ
Petra VŠETIČKOVÁ
Tereza ŠTEFKOVÁ
Monika VLKOVÁ
Markéta LISICKÁ
Aneta BAREŠOVÁ
Nikola OŠŤÁDALOVÁ
Tereza KARAFIÁTOVÁ
Lenka KARAFIÁTOVÁ
Hana PTÁČNÍKOVÁ
Kateřina CETKOVSKÁ

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...