Dobré odpoledne, dnes je pondělí 30.9.2024
svátek slaví Jeroným,
zítra Igor
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Ve třetím kole narazily fotbalistky Držovic na asi nejsilnějšího soka v Moravskoslezské divizi žen. Holešovské holky zvládli ve dvou utkáních nastřílet dvacet gólů, což je neskutečná bilance, která u soupeřů budí okamžitý respekt. Nicméně k překvapení všech do vedení se dostali domácí, a první poločas odehrál regionální zástupce jako vyrovnanou partii. Bohužel ve druhém poločase bylo znát, že na lavičce je pouze jedna hráčka na střídání a zkušené družstvo hostů si s tím poradilo. Čtyři góly v závěru utkání položily domácí na lopatky.

„Zápas dopadl podle očekávání, splnili jsme ale, co jsme chtěli. Nebyli jsme odevzdaným soupeřem, i když nám chyběla spousta hráček a do zápasu jsme šli ve dvanácti lidech,“ rekapituluje nedělní souboj kouč Jetel. Zápas to určitě nebyl vůbec lehký, ale první poločas byl celkem vyrovnaná partie. V 11. minutě se dokonce Držovice dostaly do vedení, když Klára Frömmlová proměnila penaltu. Vedení však trvalo pouhých deset minut a během dalších pěti už favorit skóre otočil.
„Je to první z tabulky a za dva zápasy nastříleli dvacet gólů, takže se dalo čekat, že skóre bude vyšší. Na druhou stranu zápas odchytala Tereza Dorotovičová, která hraje v útoku. Ale musím říct, že chytala výborně a klidně by mohla nastupovat jako brankářka,“ prozradil trenér Držovic. Kvůli nedostatku hráček a žádné možnosti řádně prostřídat docházely ve druhém poločase domácím síly. To vycítil soupeř a zvýšil otáčky zápasu, což vedlo od šedesáté minuty ke kanonádě, kdy Holešovské holky zasadily čtyři přesné zásahy, a o osudu utkání bylo rozhodnuto. „Bez ohledu na skóre holky odehrály dobrý zápas, musely uběhat celých devadesát minut a byly tam některé dobré pasáže ve hře, takže já jsem spokojený,“ shrnul zápas Tomáš Jetel.
Posbírat nějaké body budou moci držovické fotbalistky již tuto sobotu na trávníku Uherského Brodu. Zápas začíná ve 13:00 hodin.


MSDŽ, SK. „B“ – 3. KOLO
TJ Sokol Držovice Holešovské holky 1:7 (1:2)
Branky: 11. Frömmlová – 22., 27. a 77. Šiblová, 47. a 60. Samsonová, 66. a 72. Kuchařová, . Rozhodčí: Zaoral – Klusal, Hubený. Bez žlutých karet. Diváků: 60.
Sestava Držovic: Dorotovičová – Niklová, Frömmlová, Gnipová, Kostíková – Valouchová, Neherová, Maťová, Dufková – Soares, Zbořilová. Trenér: Tomáš Jetel.
„Bez ohledu na výsledek jsme odehráli solidní zápas s těžkým soupeřem.“
Tomáš Jetel, trenér Držovic.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...