Dobrý večer, dnes je sobota 27.4.2024
svátek slaví Jaroslav,
zítra Vlastislav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Vstup do nového divizního ročníku se držovickým hráčkám nevydařil. Týden po domácí porážce v souboji proti Brumovu neuspěly ani na půdě Vlkoše a po dvou kolech jsou na poslední deváté pozici. Bez bodů a se skóre 0:10.

„Narazili jsme na kvalitního soupeře. Výsledek je to krutý, neměl jsem ale tři hráčky ze základu včetně Brazilky ‚Soli‘ a nastoupili jsme jen v jedenácti, takže jsme museli hrát bez střídání. Hra už je stabilní jako na jaře, výsledky se nám ale budou těžko opakovat,“ smiřuje se s hubenějším obdobím držovický kormidelník Tomáš Jetel.
Ráz utkání určila již druhá půlka úvodní půlhodiny, v níž se domácí fotbalistky prosadily celkem třikrát, další dva zásahy přidaly krátce po návratu z kabin a poslední úpravy si nechaly na závěrečné pasáže.
„Trápí nás velká marodka a ještě se nám zranily další dvě hráčky. Malinková s Benkovou sice dohrály zápas, pak ale byly v olomoucké nemocnici a obě mají nohu v gypsu. Navíc nám v létě odešla gólmanka Langerová do Olomouce a moje dcera také měla určité problémy, do brány tak musela stoperka,“ podělil se o část nepříjemností, které nyní musí řešit.
Příležitosti si jeho svěřenkyně sice vytvořily, na branky ani body to však nestačilo, a začínají se tak naplňovat Jetelova předsezónní slova o silné divizní skupině. „Není tu už nikdo slabý jako naposledy Velké Pavlovice. Holešov pasují do podobné role jako loni Vsetín, bude to s ním velké peklo. I Zlín prý hraje výborný fotbal. Ubyly nám týmy z okolí jako Kotvrdovice a Olomouc, nic ale nevzdáváme dopředu,“ chce se poprat o co nejlepší umístění.
Nejbližším soupeřem bude právě již zmíněný Holešov, na držovickém trávníku se začne hrát v neděli o 15:30 hodin. „Holky jsou vytrvalé a baví je to. Doufám, že budou Solange i Mikysková, chceme předvést to nejlepší,“ hlásí Tomáš Jetel před soubojem, který je zatím se šesti body a skóre 20:1 na vedoucí pozici.

------------------
MSDŽ, SK. „B“ – 2. KOLO
VLkoš - TJ Sokol Držovice
7:0 (3:0)
Branky: 16., 28. a 51. Novosadová, 24. z penalty a 87. Sležková, 53. Horňáčková, 73. Madajová. Rozhodčí: Ogrodník – Zálešák, Filípek. Sestava Držovic: Frömmlová – Malinková, Valouchová, Hrabalová, Gnipová, Dorotovičová, Jetelová, Niklová, Ondrová, Benková, Kostíková. Trenér: Tomáš Jetel.


Další výsledky 2. kola: Mutěnice - Březnice 2:0 (0:0), Svobodová, Menyhartová, Holešov - Uherský Brod 6:0 (2:0), Ševčíková, Slezáčková, Mrázková, Kotasová, Řiháková, Sklenaříková.
Průběžná tabulka po 2. kole:
1 Holešovské holky 2 2 0 0 20:1 6
2 Brumov 2 2 0 0 6:0 6
3 Vlkoš 2 1 0 1 7:5 3
4 Zlín 1 1 0 0 4:2 3
5 Uherský Brod 2 1 0 1 5:6 3
6 Mutěnice 2 1 0 1 3:14 3
7 Mostkovice 1 0 0 1 0:3 0
8 Březnice 2 0 0 2 2:6 0
9 Držovice 2 0 0 2 0:10 0





TM

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...