Dobré odpoledne, dnes je úterý 1.10.2024
svátek slaví Igor,
zítra Olívie a Oliver
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Velmi zajímavé utkání nabídlo 19. kolo Okresního přeboru PROSTĚJOVSKÉHO Večerníju-II. třídy mezi domácím Ptením a Sokolem Čechovice. Poslední celek tabulky chce do konce sezóny urvat ještě co možná nejvíce bodů a překvapovat soupeře. To Čechovice pomýšlejí na nejvrchnější příčky. Od úvodního hvizdu bylo vidět, že domácí tahají za kratší konec. Hosté byli techničtější, rychlejší, drželi balón. Nicméně hráči Ptení převyšovali své nedostatky bojovností a houževnatostí. Nevypustili ani jeden souboj, a přestože hráli hlavně na nakopávané míče, předvedli několik pohledných kombinací, které vedly k šancím a gólům. Čechovice rychle vedly, ale nakonec to byl tým hostí, co se musel strachovat o výsledek. Večerník sledoval zápas v rámci vybraného šlágru.

Čechovice od začátku předváděly velmi pohledný fotbal. Svoje akce a kombinace roztahovali hráči po celé šířce hřiště, což domácím dělalo ze začátku velké problémy. Byli mnohem rychlejším týmem a dostali se hned do několika šancí. Dvě střely letěly nad branku a jednou zasahoval brankář Ptení Grulich. Ptení se poté oklepalo z tlaku a také se dostalo k míči.

HLASY TRENÉRŮ
Martin Musil mladší - FC Ptení:
trenéra domácích se bohužel nepodařilo vyzpovídat.
Rudolf VALNÝ – Sokol Čechovice “B“
„Přijeli jsme na horkou půdu. Ono to vypadá, že jsou poslední, ale nic nedají zadarmo, to se jim musí nechat. Snažili jsme se hodně kombinovat, ale měli jsme velké problémy s nákopy domácích, kteří nás díky tomu dostali do několika nepříjemných situací. Inkasovali jsme laciný gól ze standartní situace. V našich útočných snahách jsme často došli k šestnáctce soupeře, ale hráči nedokázali vystřelit, což byla trochu smůla. Ve druhé půlce se mi ze začátku líbil výkon nejvíc, byly tam vidět velké nasazení, bojovnost. Nakonec jsme svou fyzickou a disciplinovanou hrou nenechali soupeře srovnat a dovedli utkání do vítězného konce.“


  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...