Příjemnou noc, dnes je středa 2.10.2024
svátek slaví Olívie a Oliver,
zítra Bohumil
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Až na samotném konci února se pustí do přípravy na zbývající část ročníku fotbalisté TJ Smržice. Jejich výchozí pozice pro jarní část „A“ skupiny I.B třídy je velice dobrá, také proto se příliš nestresují faktem, že první trénink je na programu až v úterý 27. února, tedy jen čtyři a půl týdne před prvním mistrovským utkáním na půdě Hané Prostějov.

„Kluci si vybírají dovolené, pojedou na hory a dříve nemají čas. Pak se budeme scházet dvakrát týdně - v úterý a v pátek od osmnácti hodin, o víkendech pak sehrajeme přáteláky,“ nastínil hrající sekretář oddílu Robin Kotlár.
Ještě více než měsíc tak bude jen na hráčích, jak intenzivně se budou připravovat individuálně a co si nechají až na společnou část. „Někteří hráči hrají futsal, jiní mají volno. Já osobně se připravuju. Hraju futsal, běhám, chodím do posilovny. Mám už svůj věk a hodně jsem přibral,“ usmíval se Kotlár.
První prověrku obstará jemu a jeho spoluhráčům na počátku března Plumlov, v dalších týdnech to budou Protivanov, Slatinice a Jesenec, tedy jeden zástupce I.A třídy a trojice ze druhé skupiny I.B třídy.
Samotný kádr by podle oddílového odhadu neměl doznat výraznějších změn, cílem je pokračovat ve stávajícím složení. „Chceme tu hlavně udržet kluky, co máme, k nim jsme si vyhlédli ještě další, co vyjdou z dorostu jiných týmů, že by nás doplnili do nové sezóny. Ale zásadní posila by přijít neměla,“ předpokládá Robin Kotlár. (jim)

Harmonogram smržických přáteláků:
sobota 3. března, 14.00 Smržice – Plumlov UT Prostějov
neděle 11. března, 18.00 Protivanov – Smržice UT Prostějov
sobota 17. března, 14.00 Smržice – Slatinice UT Prostějov
neděle 25. března Jesenec – Smržice UT Konice/tráva Dzbel

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...