Příjemnou noc, dnes je středa 2.10.2024
svátek slaví Olívie a Oliver,
zítra Bohumil
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Fotbalisty Němčic nad Hanou povede i v jarní části „B“ skupiny I.A třídy Olomouckého KFS Radovan Novotný. Dosavadní hlavní kouč podepsaný pod nedávnými mládežnickými úspěchy i postupem „A“- týmu ze III. třídy přes okresní přebor a I.B třídu až do druhé nejvyšší mužské krajské soutěže těžce nesl podzimní neúspěchy a jen neochotně se smiřoval s neuspokojivými výsledky, na lavičce týmu z nejjižnějšího okresního města ovšem hodlá setrvat minimálně do letní přestávky.

„Upřímně řečeno, uvažoval jsem, že skončím! Každý trenér má nějakou představu, a kdybych cítil od hráčů, že se snaží, dávají tomu sto procent, ale nejde to a nemáme na to, tak bych byl v klidu. Ale když vím, že hráči tomu nedávají, co mají dávat, tak mě to mrzí. V létě mi volalo iks mančaftů, že chtějí s námi hrát přátelák, teď náš kredit tolik spadl, že nikdo už nevolá. Bránili jsme, nehráli jsme až tak atraktivní fotbal, ani jsme nemohli. Neměli jsme tolik natrénováno a takový fyzický fond, abychom bránili i útočili, bohužel,“ neskrýval své zklamání.
Zejména krátce po víkendových střetnutích byly myšlenky na odchod nejsilnější. „Emoce tak vyplynuly a říkal jsem, že takové trénování mě nebaví a že s tím švihnu, nechám toho a skončím, ten čas mohu věnovat rodině. De facto jsem každý den na hřišti, když netrénují ‚áčko‘, tak vedu dorosty, do toho ještě ‚béčko‘. Snažím se všechny tři kategorie ovlivnit, stále něco vylepšit. Třeba v dorostu je šest hráčů, kteří chtějí, zbytek se ale veze. Takže s tím mančaftem nepůjdete nahoru a nemůžete nic nacvičit,“ vysvětlil Radovan Novotný s tím, že někdy jen marnil čas.
Avšak s chladnou hlavou se vždy rozhodl jinak a mužstvo neopustil. „Nemůžu to udělat. S klukama jsme dlouho pospolu a nemůžu se na ně vykašlat a říct, že končím... Sezónu určitě dokončím, co ale bude za půl roku, to nevím. Nemůžu nechat ani chlapy z výboru ve štychu, to bych je podrazil. Buď zůstaneme v I.A třídě, nebo spadneme do I.B třídy,“ nedělá si Novotný ze zbylých dvanácti kol těžkou hlavu a stále věří, že se může jeho tým posunout nahoru.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...