Dobré dopoledne, dnes je středa 2.10.2024
svátek slaví Olívie a Oliver,
zítra Bohumil
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Před týdnem se musely fotbalistky Mostkovic sklonit před týmem 1.FC Olomouc, když souboj čtvrtého kola moravskoslezské divize žen rozhodla jediná branka, v duelu s Kotvrdovicemi se tento scénář opakoval. I tentokrát se míč ocitl v síti jen jedinkrát a slavit mohl druhý tým aktuálního pořadí.

„Zasloužená prohra, soupeř byl lepší. Za celý zápas jsme se nedostali k ohrožení brány, je to pro mě velké zklamání,“ posteskl si po zápas domácí kouč Jaroslav Karafiát. „Něco tomu chybělo. Nepodrželi jsme balon, nedali jsme si dvě tři nahrávky po sobě, chyběla nám jiskra, sešlo se toho víc. Není to ale žádná katastrofa, opět začneme hrát hru, kterou umíme a která je nám vlastní, bude to jiné,“ věří v lepší zítřky.
Nedělní dopolední souboj rozetla předposlední minuta první půle, kdy se po standardce prosadila Romana Čtvrtníčková. „Kotvrdovice byly nebezpečnější, držely víc balon. Ke konci zápasu jsme již dohrávali na dva obránce a tři útočníky, ani tak se nám ale nedařilo dostat soupeře pod tlak. Výsledek není nejhorší, před týdnem to ale z naší strany bylo něco jiného,“ smutnil Karafiát.
Zlepšit chuť si bude moci v neděli od tří odpoledne, kdy se jím vedené družstvo vydá k okresnímu střetnutí do Držovic. „Pro mě je derby stále utkání s Kostelcem. Je to sice kousek, jde ale o zápas jako každý jiný. Budeme se snažit co nejlépe připravit a vyhrát, nečekám ale nic jednoduchého,“ poznamenal mostkovický trenér.

Mostkovice - Kotvrdovice 0:1 (0:1)
Branka: 44. Čtvrtníčková. Rozhodčí: Grečmal – Milar, Mašek. Sestava Mostkovic: Mikešová – Štefková, Všetičková, Kozlovská, Vaverková – B. Karafiátová, Kraváková – Ptačníková, Soares, Koudelková – Domesová. Střídaly: Jančíková, Ošťádalová, Holubová, Hejcmanová. Trenér: Jaroslav Karafiát. Trenér: Jaroslav Karafiát.

4.kolo: Vlkoš - Mutěnice 1:2, Vsetín - Nové Sady 3:0, Velké Pavlovice - volný los.

Tabulka po neúplném 4. kole:
1 FC Vsetín, z.s. 4 4 0 0 27:3 12
2 Kotvrdovice 4 3 0 1 24:8 9
3 1.FC Olomouc "B" 4 3 0 1 17:7 9
4 FK Nové Sady 3 2 0 1 13:6 6
5 Mostkovice 4 2 0 2 8:9 6
6 FK Mutěnice, z.s. 3 1 0 2 5:8 3
7 Velké Pavlovice 3 1 0 2 10:15 3
8 Vlkoš 3 0 0 3 5:9 0
9 TJ Sokol Držovice 4 0 0 4 3:47 0

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...