Dobrý podvečer, dnes je středa 2.10.2024
svátek slaví Olívie a Oliver,
zítra Bohumil
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Nepostradatelný průvodce regionálním fotbalem v podobě kompletního rozlosování prakticky všech regionálních soutěží a pěkně pohromadě. Takový servis nabízí pouze nejčtenější regionální periodikum PROSTĚJOVSKÝ Večerník!

Nezbytným koloritem každé letní pauzy jsou losovací aktivy. Na nich se určuje, kdo s kým a kdy bude v jaké soutěži hrát. Největší tíha zodpovědnosti leží na členech Sportovně-technických komisí jednotlivých svazů. Skloubit požadavky zástupců každého oddílu není jednoduchá práce. „Musíme brát ohled na rozlosování vyšších soutěží, ve kterých působí zástupci prostějovského regionu. V případě, že tyto oddíly mají ´B´-týmy, musíme vše sladit tak, aby se jejich termíny nepotkaly s ´áčkem´. Následně musíme kontrolovat i termíny zápasů mládežnických družstev. Zohlednit se pak musí i speciální požadavky, jako jsou například hody v dané obci,“ vysvětluje dlouholetý funkcionářský praktik Zdeněk Macharáček a s úsměvem říká: „Je jasné, že každý vesnický oddíl chce hrát o pouti doma.“

Jestli se to vše podaří sladit dle přání jednotlivých klubů je pak otázka druhá. „Samozřejmě, že vyhovět úplně všem nelze. Snažíme se ale, aby to tak bylo. Kluby pak mají ještě možnost zadat na STK změnu pořadatelství a my jim prakticky vždy vyhovíme. Záporné stanovisko vydáváme výjimečně, jen když by žádaná změna mohla ovlivnit regulérnost soutěže,“ uzavírá Macharáček.

A jak to moravští, krajští a okresní bafuňáři nakonec vymysleli? Nabízíme vám ucelený přehled rozlosování podzimních částí fotbalových soutěží mužů od MSFL až po III. třídu OFS Prostějov.

Los MSFL a MSDŽ ke stažení pdflos_msfl_msdz.pdf
Los I.A tříd, sk. A, B a I.B sk. B ke stažení pdflos_ia_ib.pdf
Los Krajského přeboru a I.B třídy, skupiny A ke stažení pdflos_kp_ib_sk_b.pdf

Los Přeboru OFS II. třídy a III. třídy sk. A a B ke stažení pdflos_op_iii_trida.pdf

PŘÍLOHA FOTBAL JE ZPÁTKY, JE SOUČÁSTÍ TIŠTĚNÉHO VYDÁNÍ PROSTĚJOVSKÉHO VEČERNÍKU Z PONDĚLÍ 7.8. 2017! 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...