Dobrý večer, dnes je středa 2.10.2024
svátek slaví Olívie a Oliver,
zítra Bohumil
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Již počátkem srpna vyběhnou ke svému prvnímu soutěžnímu zápasu nové sezóny ve skupině A I.B třídy Olomouckého KFS také svěřenci Vladimíra Horáka. Hned na úvod přípravy se Klenovice na Hané představily na turnaji v Polkovicích, kde odehrály dva zápasy.

„V úvodním utkání se hráči horko těžko sžívali s nerovným povrchem, někteří měli v nohách několik zápasů turnaje v Otaslavicích. V pátek jsme i něco poběhali na úvodním tréninku, klukům asi ztěžkly nohy. Proti papírově slabšímu soupeři si mysleli, že to přijde samo,“ konstatoval Vladimír Horák, klenovický kouč. Kdyby se ovšem hrálo na šance, tak by Klenovice zcela zaslouženě vyhrály. Branku však stačily vstřelit pouze jednu zásluhou kapitána Rozehnala, zatímco soupeř se prosadil dvakrát, a tak zbyl na klenovické hráče zápas o třetí místo.

V něm si již proti domácím Polkovicím otevřely střelnici. Hned třikrát se prosadila nová posila Radek Štěpánek, po jedné brance se k němu přidali teprve čtrnáctiletý Milan Holub, Kryštof Pospíšil, Lukáš Frys, Tomáš Rozehnal a Josef Popelka. Sok stačil výsledek jen korigovat proměněnou penaltou.

Klenovice si tak uhrály pomyslné třetí místo. „Projevila se únava z dopoledního turnaje a z náročného pátečního tréninku. Hlavní bylo stmelení kolektivu v klenovské putice,“ hýřil dobrou náladou Tomáš Rozehnal, klenovický špílmachr a kapitán.

Hned zítra, tj. v úterý 18. července, se v dalším přípravném zápase představí Klenovice proti Určicím. Hrát se bude v Němčicích nad Hanou. „Před blížícím se pohárovým zápasem s Kralicemi, který sehrajeme za čtrnáct dní, jsem záměrně zvolil mužstvo, jež hraaje stejnou soutěž jako náš soupeř hrálo ještě minulou sezónu, abychom si prověřili, jaké vlastně máme šance,“ zdůvodnil výběr soupeře trenér Horák. „Mužstvo ještě stále není pohromadě, což je typické pro letní přípravu a čas dovolených, ale věřím, že na ostrý start už budeme kompletní i s novými hráči. Ti nám pomůžou lépe zvládnout průběh sezóny,“ dodal.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...