Dobré ráno, dnes je pátek 4.10.2024
svátek slaví František,
zítra Eliška
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE Ach ty koncovky… Fotbalisté Vrahovic, by mohli o promrhaných bodech díky nevydařeným posledním minutám vyprávět. Tentokrát ztratili vítězství se Skalkou, když opět inkasovali v úplném závěru. Tentokrát ale mohou být za remízu rádi, protože se hostující tým prezentoval velmi dobrým výkonem a kdyby si odvezl z okraje Prostějova všechny body, asi by se žádný z přítomných diváků nedivil.

TJ Sokol Vrahovice – FK Skalka 2011 3:3 (1:2) PK: 4:3

Branky: 10. Farný, 48. M. Kratochvíl, 56. Vlastní Pinkava – 35. Chytil, 40. Petržela, 90. Pinkava.  

Rozhodčí: Milar – Sklenář, Keluc. ŽK: 36. Maška, 78. Kučera, 79. Doležel – 61. Slamenec. Diváků: 80.

Sestava Vrahovic: Pokorný – Maška, M. Kratochvíl, M. Bukovec, Marek – Prucek (56. Doležel), Kučera, Gábor (46. Šmíd), Hájek – Klíč (36. Závodský), Farný (86. Minx). Trenér: Jan Řezníček. 

Sestava Skalky: Podešva – Přidálek (80. Hýžďal), Slamenec, Pinkava, Barnet – M. Glouzar, Petržela, Dreksler, Maňák – Chytil, Karásek. Trenér: Stanislav Prečan.

Velmi solidní návštěva, mohla v sobotním odpoledni sledovat na vrahovickém pažitu fotbal solidní úrovně. Domácí tým začal podle očekávání a omilostněný kanonýr Farný vstřelil úvodní gól zápasu – 1:0.

Hosté se však nesložili a začali předvádět velmi dobrý fotbal. Odměnou jim byla trefa Chytila v závěru poločasu, po které následoval další zásah Petržely – 1:2. Domácí borci ale mohli být rádi jen za jednobrankový deficit, protože Skaloni měli ložených šancí mnohem více.

Po změně stran se role obrátily. Vrahovičtí začali zhurta, zatlačili soupeře před jeho šestnáctku a výsledkem byl krásný přímý kop Martina Kratochvíla, po kterém ase gólman Podešva jen ohlédl – 2:2.

Nastartovaní domácí pak zanedlouho přidali i třetí trefu. Tedy domácí, on si dlouhý nákop srazil hlavou do vlastní sítě Roman Pinkava – 3:2. Vrahovičtí pokračovali v náporu, ale bojující Skalka jejich ataky ustála.

V závěrečné minutě pak předchozí smolař Pinkava trefil hlavou penaltový rozstřel – 3:3. V něm pak bykli úspěšnější domácí borci, kteří zahájili dvěma góly (M. Kratochvíl, M. Bukovec), zatímco po Spisarově brance nedal Dreksler. Domácí mohl poslat do trháku Kučera, ale také nedal, ale závěrečná minela Pinkavy nechala druhý bod doma.

Jan ŘEZNÍČEK – Vrahovice:

„Nic moc výkon, soupeř byl lepší. Za druhou polovinu, kdy jsme zvýšili bojovnost, jsme si možná zasloužili vyhrát. Na druhé straně by to asi bylo trochu nefér k soupeři. Dělba bodů je asi v pořádku, navíc ten druhý z penalt bereme. Zase jsme přišli o výhru v posledních minutách a to je špatné. Je to ale možná tím, že se dnes mužstvo vyždímalo a v závěru už chyběly síly.“

Stanislav PREČAN – Skalka:

„Dostali jsme gól po tom, co se naši obránci nedomluvili. Od té doby jsme ale převzali iniciativu a kdybychom v poločase vedli pět jedna, nemohl by se soupeř divit. Neproměnili jsme bohužel šance a po přestávce jsme přepustili iniciativu soupeři. Po dvou hrubkách soupeř otočil. Vyrovnali jsme v poslední minutě, což bylo alespoň trochu spravedlivé. Přesto jsme strašně naštvaný a zklamaný.“ 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...