Dobrý podvečer, dnes je pátek 4.10.2024
svátek slaví František,
zítra Eliška
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE To byla lekce! Fotbalisté záložního celku Čechovic dopadli tvrdě na zem. Tři čistá konta a stejný počet výher v řadě činily z domácího celku papírového favorita. Navíc když Smržičtí přijeli jen s jedním hráčem na střídání. Realita na trávníku však byla úplně jiná. Hosté si od prvních minut vzali dirigentskou taktovku pevně do vlastních rukou a zcela suverénním krokem dokráčeli pro nečekaně vysoké vítězství.

TJ Sokol Čechovice „B“ - TJ Smržice 0:4 (0:2)

Branky: 9. z pen. Zbožínek, 26. Kalandřík, 50. A. Studený, 56. Pírek.

Rozhodčí: Krátký – Spurný, Bašný. ŽK: 66. Pokorný (Č). Rohy: 1:2. Diváků: 80.

Sestava Čechovic:

Zápeca – Spálovský, Šťastný, J. Antoníček (39. Zacpal), Hejduk – Grepl (70. J. Nakládal), Chmelík, Hodulák, Frys (46. Začal) – Klváček (63. Pokorný), P. Nakládal. Hrající trenér: Marek Začal.

Sestava Smržic:

F. Martinek – Tomiga (70. L. Martinek), Zbožínek, Sedláček, Gottvald – Procházka, Pírek, Klus, Kalandřík – Kotlár, A. Studený. Trenér: Petr Gottwald.  

AKTUÁLNÍ ZPRAVODAJSTVÍ Z PŘEBORU OFS KAŽDÉ PONDĚLÍ V TIŠTĚNÉM VEČERNÍKU - SESTAVY, KANONÝŘI, KOMENTY TRENÉRŮ!!!

Čechovičtí nasadili do utkání několik fluktuantů z širšího kádru áčka a řešili jen problém na postu brankáře, kde se objevil mladičký dorostenec Zápeca. Hosté naopak postrádali několik hráčů základu, ale na jejich hře to nebylo znát. Hned od prvních minut se směle pouštěli do útočných výpadů a dočkali se brzké odměny. Spálovský nešikovně zaklínil nohu Kalandříkovi a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Zbožínek 0:1. Čechovičtí odpověděli dvěma střelami nad, první Hodulákova dokonce přeletěla záchytnou síť, Klváčkova rána prošla nad horní tyčí o něco níže.

Na druhé straně pálil z dobré pozice mimo Procházka, ale o chvíli později už bylo 0:2. Kalandřík utekl po levé straně a přesnou střelou k protilehlé tyči skóroval. Domácí pak promrhali velkou šanci na kontakt, když z obrovské mely a tří střel z malého čtverce hasil tu třetí na brankové čáře Zbožínek. Na druhé straně pak obral Kalandřík o míč Šťastného, Kotlár šel sám zprava, ale trefil jen vzdálenější tyč.

Poločasová pauza domácí tým z letargie neprobrala. Prakticky hned po jeho zahájení se dostal k odraženému míči v šestnáctce Aleš Studený a bylo 0:3! Netrvalo dlouho a výborně hrající Pírek utěšenou střelou k tyči dílo zkázy domácího celku dokonal 0:4.

Ve zbývajícím čase pak hosté s přehledem kontrolovali vývoj a moc domácím míč nepůjčovali. Na kulatých pět nula upravil po akci Zbožínka po gólu toužící Kotlár, ale rozhodčí Spurný odmával hodně přísný ofsajd.

Tříbodový import červenobílých byl plně zasloužený a podpořený bezchybným týmovým výkonem. O hře Čechovic se dá spíše mluvit jako o parodii na fotbal...

Marek ZAČAL - Čechovice:

„Dnešní vystoupení se dá hodnotit těžko. Nechat si dát takové dva góly v první půlce a hrát úplnou tužku..., nevím! Kluci mi připadli, jakoby měli strach něco vytvořit, nehrál prakticky nikdo. Nastoupili kluci, kteří mají bojovat o áčko, kteří by to měli zvednout, ale skutečnost byla jiná. V útoku se snažili Pepa Klváčků a Petr Nakládal, ale to je bohužel málo. Záloha nefungovala, obrana byla průchozí. Celkově jsme podali špatný výkon v první i druhé polovině. Naprosto odevzdaný.“

Petr GOTTWALD - Smržice:

„Zhodnotím to jednoduše: Bylo to naše nejlepší utkání, které jsme sehráli ať doma, nebo venku. Navíc jsme výkon okořenili brankami, kterých jsme mohli ještě přidat. Krásně se na to dívalo, neměl jsem jim co vytknout. Krátký výpadek byl jen na konci první půle, kdy byli trochu laxní. Jinak jsem ale velmi spokojený. Třetí gól soupeře úplně dorazil. Čechovicím se od začátku nechtělo běhat, my jsme se řídili heslem, že běhat musí míč. Byli jsme na míči, tím pádem jsme soupeře nepustili do hry.“

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...