Dobré ráno, dnes je sobota 5.10.2024
svátek slaví Eliška,
zítra Hanuš
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Mise splněna, startuje nová! Známý regionální trenér Tomáš Hrdlovič, jenž uplynulé dvě a půl sezóny strávil v Otinovsi, mění vzduch. Neodolal totiž nabídce z vyšší soutěže a podepsal v Kojetíně. Jak Večerník exkluzivně zjistil, ve hře byly i Určice! „Kojetín přišel o dva dny dříve, a když někomu dám slovo, tak ho držím,“ potvrdil nám Tomáš Hrdlovič.

Kouč se solidním kreditem, jenž působil v mnoha regionálních klubech a nutno podotknout, že se solidními výsledky, si na nabídky v zimní pauze nemohl ztěžovat. Poté, co pustil do éteru informaci, že je volný, zatoužila po něm celá řada namočených klubů. Mezi jinými byly vážným uchazečem o Hrdlovičovy služby i Určice! „Nabídku z Určic jsem skutečně dostal. Na stole mi už ale ležela i z Kojetína, na kterou jsem předběžně kývnul, a jelikož držím dané slovo, tak jsem v Kojetíně,“ objasnil Hrdlovič.

Charismatický trenér tak ukončil své dvouapůlleté angažmá v Otinovsi, kterou stabilizoval v I.B třídě Olomouckého KFS. „Otinoves je zachráněná a v Kojetíně potřebují pomoct. Rozešli jsme se v dobrém. Měli jsme tam velmi korektní vztahy, co se řeklo, vždy platilo. Pomáhám jim i s hledáním nového trenéra,“ ohlédl se za svým posledním působištěm Tomáš Hrdlovič.

Těsně nad čarou ponoru v krajském přeboru se pohybující Kojetín je pro Hrdloviče výzvou. „Přiznám se, že současný kádr moc neznám. Je zajímavé, že jsem s fotbalem projel snad celý kraj, ale zrovna v Kojetíně jsem nikdy nebyl,“ zamyslel se Hrdlovič a pokračoval: „Nové angažmá je pro mě výzvou. Prohlédl jsem si celý areál a musím říci, že v Kojetíně jsou nadstandardní podmínky k přípravě. Krásná hala, posilovna, zkrátka všechno co trenér potřebuje. Mým cílem je záchrana, těším se.“

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...