Dobrý podvečer, dnes je pondělí 29.4.2024
svátek slaví Robert,
zítra Blahoslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

41 sigma_hodinaSigma Tour pro letošní podzim slouží jako ukázková tréninková jednotka pro oddíly z nižších soutěží, které od Olomouckého KFS dostávají nové pomůcky pro tréninky. A jak na co a s čím, to potom přímo na hřišti předvádí členové momentálně druhého celku 1.Gambrinus ligy SK Sigma Olomouc!

Druhou zastávkou Sigma Tour pro KFS byl olomoucký stadion FK Nové Sady. Jak správně trénovat předváděli asistent trenéra SK Sigma Martin Kotůlek, trenér brankářů Tomáš Lovásik, fyzioterapeut Jiří Herbert Procházka a členové prvoligového týmu SK Sigma ve složení Tomáš Janotka, Martin Blaha, Tomáš Hořava a Martin Pospíšil.
Další zastávkou Sigma Tour byl ve čtvrtek odpoledne Prostějov. Právě na našem stadionu SCM Za místním nádražím, kde úřaduje lídr MSFL, se odehrála další ukázková tréninková jednotka pro oddíly z nižších soutěží, které od Olomouckého KFS dostávají nové pomůcky pro tréninky. Jak s novými pomůckami zacházet, to v praxi ukazovali členové SK Sigma Olomouc. V Prostějově s nejmenšími fotbalisty trénovali asistent trenéra SK Sigma Martin Kotůlek, fyzioterapeut Jiří Herbert Procházka a z hráčů „áčka“ ´Modré laviny´ trio Jan Schulmeister, Pavel Dreksa a Martin Šindelář.
„Tréninky pro mladé kluky mě baví, už za trenéra Psotky jsme takové tréninky dělali. Nyní se to dalo dohromady s Krajským fotbalovým svazem a je jen dobře, že můžeme nějaké zkušenosti mladým klukům předat. Hlavní je, aby je to v tomto věku bavilo, o což jsme se snad taky postarali,“ řekl Večerníku v Mladé Boleslavi kapitán Sigmy Tomáš Hořava. Nejvíce v ohnisku zájmu byl pochopitelně hrubčický rodák Pavel Dreksa, který si na podzim vybojoval místo v základní sestavě olomouckého klubu. „Vždy jsem rád, že mohu přijet do Prostějova a spolupracovat na tomto projektu je pro mě čest. Hrozně si to tady užívám,“ svěřil se Veerníku Dreksa.
Na závěr ukázkové tréninkové jednotky si mladí prostějovští fotbalisté zahráli se „Sigmáky“ fotbálek, potom byla na řadě autogramiáda, podepisovaly se kartičky a plakáty...
Sigma Tour pro KFS bude pokračovat ve čtvrtek 11. října v Šumperku.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...