Dobré odpoledne, dnes je sobota 5.10.2024
svátek slaví Eliška,
zítra Hanuš
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Na velké posílení středu hřiště si během léta políčilo vedení Mostkovic. A tato snaha byla úspěšná, po podzimním hostování v Klenovicích a jarním působení v divizních Kozlovicích se zpět do mateřského oddílu vrací tvůrce hry Matěj Hatle.

A není jedinou novou akvizicí v kádru účastníka I.A třídy, trenér Jiří Kamenov má pro novou sezonu z čeho vybírat.
„Z hostování v jiných oddílech se nám vedle Matěje vrátili syn a Honza Bureš, podařilo se prodloužit hostování Marka Pořízky, usilujeme o setrvání Honzy Waltra, o nějž mám eminentní zájem, na přestup bychom měli získat Michala Všetičku a pro podzim jsme získali Kubu Šlézara,“ vyjmenoval šéf tamějšího „A“-mužstva dlouhý výčet hráčů.
Nejblyštivější ze všech jmen je ale osoba Matěje Hatleho. „V Kozlovicích se také obměňuje tým a měl jsem od něj příslib návratu. Tak dlouho jsem na hlavičku ťukal, až jsem hřebíček zatloukl,“ mnul si ruce Kamenov. Velkou radost mu ale udělaly i ostatní přesuny. „Šlézar je produktivní, je gólový a mohl by podporovat útočnou sílu ze zálohy. Umí se také stáhnout a být nepříjemným na pozici předstopera. Bude pro nás velkým přínosem. Je potřeba pouze zapracovat na sehrání,“ těší se na postupné zvyšování výkonnosti mužstva.
Aktuálně je tak se složením kádru téměř plně spokojen. „Ještě uvažuji o někom do obrany, pak by to bylo stoprocentní. Věřím ale, že se s Kostelcem dohodneme na Honzovi Waltrovi, je to univerzál a chce u nás hrát. Nyní se zotavuje po operaci, v září by se ale mohl vrátit na trávník. Ve hře je i návrat Laďu Vojtíška z Afriky,“ nastínil Jiří Kamenov, jenž by tak rád navázal na loňský úspěšný podzim. „Kádr budeme mít silnější, výsledky to snad potvrdí a bude se nám dýchat dobře. Na černého koně tipuji Lutín, my budeme rádi, když budeme hrát klidný střed tabulky. Přál bych si klidný podzim, odrazí se to i do příjemné atmosféry v kabině,“ podělil se o vyhlídky.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...