Dobrý večer, dnes je sobota 5.10.2024
svátek slaví Eliška,
zítra Hanuš
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

22 fotbalAni ve třetím jarním pokračování krajského přeboru se klenovičtí fotbalisté bodů nedočkali. V souboji dvou nováčků, kteří jsou shodně ohroženi opětovným návratem do I.A třídy, se hrálo o pomyslných šest bodů a domácí celek stejně jako před týdnem proti Šumperku nedokázal ani jednou skórovat. Znamenalo to tak potvrzení poslední pozice, byť nebodovala ani předposlední trojice.

„Nezasloužili jsme si uhrát ani bod, takto se o záchranu nehraje. U všeho jsme byli později, soupeř byl lepší, pohyblivější, měl dorostence s ligovými zkušenostmi a bylo to poznat. Měli bojovnost, nasazení, to my ne,“ neskrýval rozhořčení trenér poražených Petr Navrátil.
Do vedení se hosté dostali ještě v první půli, poté za stavu 0:1 neproměnil Všianský pokutový kop a přišly dva tresty v rozmezí dvou minut. „V šatně jsem klukům řekl, že budu informovat vedení, a pokud neuspějeme v následujícím utkání, tak odstoupím. Je to ale v hráčích, ne trenérovi, buď chtějí, nebo se na to vykašlou. Asi jsou smíření s I.A třídou, s tímto by ale nemohli hrát ani okresní přebor,“ podotkl.
Nyní míří klenovičtí na půdu vedoucích Nových Sadů, z jejich půdy Navrátil s výhrou příliš nepočítá. „Věřil jsem, že nás nakopne závěr podzimu, nevím, co víc udělat. Budu mluvit s předsedou klubu panem Cetkovským a neodcházím ze zbabělosti, ale aby hráči dostali nový impulz,“ vysvětlil svůj krok.
Nespokojen je se současným přístupem, kdy musel zrušit středeční trénink, na ten úterní se mu sejde jen pár kluků a teprve páteční předzápasový přiláká většinu kádru. „Je to na úrovni I.B třídy... Bohužel zrovna na tento zápas jsme byli kompletní a měl jsem pět náhradníků, na lavičce mi ještě zůstali Přikryl s Prášilem. Pochvalu však zaslouží jen Polák s Rozehnalem a dva hráči jsou na krajský přebor málo,“ smutnil. (jim)

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...