Dobré odpoledne, dnes je neděle 5.5.2024
svátek slaví Klaudie,
zítra Radoslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

48 naisyJako princezny. Takhle si připadaly všechny dámy, které se během předminulé středy dostavily do kadeřnického a kosmetického salonu Naisy. Pro všechny zákaznice tohoto salonu byla připravena akce pod názvem „DEN IN BODY BIOSPACE.“ 

„Jak je již naší tradicí, každého půl roku pořádáme nějakou akci, která se týká vlasové, kosmetické či vůbec celostní péče pro naše zákaznice. Tentokrát jsme se rozhodli pro spolupráci s Mgr. Sylvou Hřebíčkovou, Ph.D. z Fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity v Brně, která zdarma za pomoci přístroje InBody analyzovala složení těla pomocí elektromagnetické bioimpedance,“ vysvětlila Večerníku Pavlína Vačkářová, majitelka studia Naisy. 

Inkriminovaný přístroj během pár minut měřil nejen váhu, svalovou hmotu, tělesnou vodu a procentuální podíl tělesného tuku, ale i poměr pasu k bokům, hodnotu minerálů v kostech či dokonce, zda je množství svalů adekvátně rozloženo ve všech částech těla. Poté následovala odborná konzultace výsledků včetně doporučení jídelníčku, pitného i pohybového režimu s již výše zmíněnou nutriční poradkyní a kondiční trenérkou Sylvou Hřebíčkovou. Po odborné konzultaci ještě poradkyně každé zákaznici poskytla podrobný protokol z měření, který si odnesla s sebou domů. „To však není vše! Pro všechny dámy jsme připravili také vlasové poradenství zdarma, které měl na starost vlasový technolog KÉRASTASE, dále zdobení nehtů, občerstvení a každý zákazník si také, jako již tradičně, od nás odnesl dárek. O naše zákaznice tedy bylo skutečně postaráno od hlavy až k patě,“ usmála se Vačkářová. 

A podle ohlasů byly všechny zákaznice s naší akcí spokojené. V tom případě jsem vždy velice spokojená i já,“ dodala.

Její slova Večerníku, který byl celé akci přítomen, potvrdila také jedna ze stálých zákaznic studia Naisy. „Do studia Naisy se chodím opečovávat již deset let a musím říci, že zde odvádí prvotřídní práci. Samotný dnešní program se mi moc líbil. Byla mi provedena diagnostika vlasů s následnou úpravou, také jsem podstoupila analýzu složení těla a zjistila jsem, že jsem na tom zdravotně moc dobře, z čehož mám radost,“ svěřila se Alena Hrubanová.

Večerník mimo jiné zjišťoval, jaké jsou mezinárodní výsledky v oblasti celkové analýzy lidského těla. „S tímto přístrojem jezdíme po celé České republice a analyzujeme nejen složení těla, ale měříme i pohybovou aktivitu. A musím říci, že všechny ženy, které jsem dnes v Naisy měřila, na tom byly z pohledu pohybové aktivity dobře. Je vidět, že se o sebe starají,“ pochválila Prostějovanky Sylva Hřebíčková, nutriční poradkyně a kondiční trenérka z Masarykovy univerzity v Brně. Pak už ale tak pozitivní nebyla. „Co se ale týče České republiky jako celku, nejsme na tom zrovna nejlépe. Z výsledků, které jsou mezinárodně srovnávány, vyplývá, že největším problémem je u nás strava a špatné stravovací návyky. Mnoho lidí se pravidelně stravuje typickou českou kuchyní a navíc většina z nás si dává nepřiměřené porce jídla, což zapříčiňuje spoustu problémů. Rozhodně je na místě prevence, dostatek pohybu a především ta změna stravy, která samozřejmě začíná u samotného nákupu v obchodech. Lidé by měli více dávat pozor na to, co kupují, sledovat etikety, složení a vyřadit z jídelníčku například bílé pečivo, které náš organismus rozhodně nepotřebuje,“ poradila Sylva Hřebíčková.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...