Příjemnou noc, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku PROMĚNA IMAGE má za sebou již osmapadesát dílů, a přestože se musí kvůli vládním opatřením prát s restrikcemi, nezadržitelně frčí dál! Nejen ženy, ale i muži si totiž v každé době mimořádnou péči v každé době. A my se o vás postaráme přímo královsky. Tentokrát hledáme aspiranty pro prázdninová díl, který se bude konat v listopadu.

Přestože profesionální tým činí nadále maximum, doba je nejistá a stejně jako tomu bylo na jaře i tentokrát do života zasahuje vyšší moc, lépe řečeno pandemie způsobená koronavirusem. Není tak vyloučeno, že pokračování se může opětovně zastavit. Vládní nařízení a opatření v provozovnách výrazně omezuje jejich fungování, což komplikuje i průběh seriálu. Jestliže by se měly současné podmínky ještě více omezit, může být listopadový díl odložen či zrušen a vše se bude chystat až k vánočnímu překvapení. Jsme znovu připraveni čekat do poslední chvíle, proto čtěte Večerník a dozvíte se aktuální informace. Nic z výše uvedeného vám ale nebrání, abyste se už dnes přihlásili a dostali se tak do výběru pro jednu z posledních změn v tomto roce. Hledáme přitom ženy i muže a těšíme se také na společné páry! Máte právě nyní jedinečnou šanci.

Manželé, sourozenci, kamarádi, hlaste se! Hledáme právě vás!
Nejen ženy, ale i muži si zaslouží péči. A my se o ně postaráme přímo královsky!
Nejdříve vám vybereme oblečení na míru, posléze se o vás postarají prvotřídní profesionálové v pánském salónu a úplný závěr bude završen profesionálním focením. Zkrátka budete fešák, za kterým se nejedna žena otočí.
Dámu pak čeká, jak je již naším zvykem, kvalitní servis v podání profesionálů z Vlassalonu , líčení v H Studiu, výběr nového šatníku v RV Fashion, brýlí v Optice Wagner a závěrečnou tečkou pak bude taktéž profesionální focení a natáčení.
Neváhejte a hlaste se! PROMĚNY IMAGE OD PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku dopadly vždy na jedničku a vítězky neměly jiných slov než chvály. Není co ztratit, naopak zcela zdarma získáte NOVOU IMAGE a také nezapomenutelný zážitek!
Co musíte udělat? Stačí poslat dvě své aktuální fotografie (tvář a postava) na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu e-mailu uvádějte „PROMĚNA IMAGE“ nebo můžete přijít osobně do naší redakce.
Napište také váš věk, velikost oblečení a důvod, proč se do proměny hlásíte, proč bychom měli vybrat právě vás, dále odkud jste a telefonický kontakt. Hlásit se můžete do 10. listopadu.
Těšíme se na spolupráci s vámi!
Neváhejte a hlaste se! Naše PROMĚNY IMAGE dopadly vždy na jedničku a vítězky nalézaly jen samá slova chvály. Není co ztratit, naopak zcela zdarma získat novou image.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...