Dobré odpoledne, dnes je sobota 20.4.2024
svátek slaví Marcela,
zítra Alexandra
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE: V pořadí sedmapadesátý díl seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se uskutečnil za nestandardních podmínek a ještě před výraznějším omezením v souvislosti s dalším šířením pandemie koronaviru. V rámci všeobecně známých opatření, která není potřeba na tomto místě zvlášť připomínat, bylo nutné absolvovat poprvé celý díl v jeden jediný den. Zvládli jsme to však na výbornou, a tak se můžeme vytasit s dalším povedeným pokračováním oblíbené součásti nejčtenějšího regionálního periodika. Jak tomu však bude dál, to v tuto chvíli nelze předjímat.
Prozatím jsme tedy mohli navázat na předešlé úspěšné díly, kterých od dubna 2015 proběhlo do jedné zářijové soboty v součtu již šestapadesát. Pod rukama zkušených odborníků prošly desítky žen všech věkových kategorií, dvojice mužů i manželských párů. Každý měsíc proto usilovně pracujeme na tom, abychom vás činili šťastnými a plnili vaše sny. A vězte, že vždy je to den jako z pohádky, který se do paměti vryje na celý život. Jsme tak nesmírně rádi, že se tento projekt těší velkému zájmu a můžeme pracovat na něčem, co má smysl. Měníme totiž nejen vizáž, ale děláme radost, vykouzlíme úsměv, pocity nadšení, vnitřní spokojenost a snažíme se dodat kousek sebevědomí a zahřát u srdce. Těší nás i fakt, že za námi jezdí lidé z celé republiky, dokonce až ze Slovenska. Tentokrát k nám zavítala dáma z nedaleké Konice…

Padesátiletá Lenka Večeřová čekala do poslední chvíle, zda se PROMĚNA IMAGE bude konat, nevěděli jsme totiž, nepřijde-li už teď na poslední chvíli nějaká změna v nařízení. Zůstalo vše u roušek, a tak jsme se přizpůsobili aktuální situaci. S ochranou nosu a úst mohla celá proměna začít. K dobré náladě přispělo i sluníčko, nadšení celého týmu a také vítězky Lenky Večeřové. „Byla jsem celé ráno nervózní, napjatá, asi ale hlavně natěšená. Nemůžu se dočkat, až začneme,“ sdělila své pocity těsně před začátkem zářijová vítězka.
Začali jsme, jak je již zvykem, výběrem outfitů. Paní Lenka sice upřednostňuje vínovou barvu, ale bylo jí vysvětleno, že tento odstín pro ni není vhodný. V rámci poradenství vždy ukážeme, kterým odstínům by se měla vyhnout a na které se naopak zaměřit. Poté se tým vydali do Optiky Wagner, kde jsme vybrali několikery brýle. Následovala kosmetická péče společně s líčením a završení přineslo změnu účesu. Na závěr si všichni užívali krásného počasí a focení u Městského divadla, kde vznikaly skvělé snímky. Lenka Večeřová si tyto momenty nesmírně užívala, pózovala jako modelka a doslova zářila. Při pohledu na ni bylo škoda končit...
Jak všechno probíhalo? To se dočtete v následujících řádcích.
I tentokrát jsme vše znovu pečlivě monitorovali, co nenajdete zde, tudíž uvidíte, když navštívíte internetové stránky www.vecernikpv.cz. Čekají tam na vás obsáhlá fotogalerie a video z podzimního kola PROMĚNY IMAGE. Najdete tam i rozsáhlý archiv všech předcházejících epizod seriálu.

1. krok – volba oblečení
Teplo slunečních paprsků a dobrá nálada odstartovaly těsně před dalšími opatřeními zářijovou změnu vizáže, kterou jsme tradičně započali v prodejně RV Fashion v Plumlovské ulici, kde nás již se zanícením sobě vlastním čekal majitel René Volek. „Pro proměnu paní Lenky jsme zvolili modely z nové kolekce úspěšné módní návrhářky Andrea Martiny,“ proradil na úvod zkušený stylista. „První model, kterým byly elegantní šaty se střihem do mírného A v modré dominantní barvě, doplněné o trendy žlutou, vytváří pocit celkové geometrie. Jedná se o šaty, které se dají použít na běžné nošení do zaměstnání, ale i na menší rodinné oslavy. Druhé šaty v duhových barvách lze nosit samostatně, tak jako paní Lenka, neboť její krásné štíhlé nohy to umožňují, anebo je možné je využít jako trendovou tuniku,“ nešetřil chválou René Volek. „Že káro módu neopouští, o tom svědčí výběr třetích šatů. Hnědé jemné káro v kombinaci s kohoutí stopou v lehce růžovém podkladovém materiálu vytváří elegantní model, který je doplněn o sportovní boční kapsy. Šaty jsou velmi pohodlné a dají se použít na běžné nošení do kanceláře. Paní zima se podle meteorologů už brzy přihlásí, proto jsme zařadili první ochutnávku z kolekce zimních plášťů. V lososové barvě v klasickém střihu vypadala paní Lenka perfektně,“ zavřel výběr nových outfitů René Volek.

2. krok – volba brýlí
Jakmile jsme probrali trendy, věnovali se poradenství a vybrali slušivé kousky šatníku, mohli se přesunout do Optiky Wagner sídlící na náměstí E. Husserla. Lenka Večeřová vůbec nevěděla, že je „brýlový typ“. Šlo o to vybrat ty správné z obrovského sortimentu, který najdeme u majitele optiky Radka Wagnera. Podařilo se zvolit čtyři krásné a pro Lenku ty nejslušivější kousky. „Letos se naše oblíbená značka Etnia Barcelona opravdu vytáhla. Jejich nová kolekce určuje trendy napříč brýlovým spektrem, kdy dominují růžové barvy všech odstínů v kombinaci s další jednobarevnou záležitostí, v našem případě fialovou. V segmentu slunečních brýlí se toho moc neposunulo, stále platí, že větší jsou lepší a jednoduchost a elegance dominují, což vidíme i v našem výběru. Co se dostává v těchto dnech do pozadí, jsou kulaté tvary a nastupují šesti a víceúhelníkové tvary s tenkými linkami,“ prozradil majitel optiky Radek Wagner.

3. krok: líčení
Další velice příjemnou zastávku představovalo Studio H Hany Ondrejové v Rejskově ulici, kde se vítězce věnovala Hana Ondrejová. Tradiční vizážistka provedla kosmetickou péči a posléze líčení. „V dnešní proměně jsme měli milou paní, která se však o svoji pleť doma nijak zvlášť nestarala, ale chtěla poradit, co by měla dělat. Takže jsme začaly tím, co pravidelně provádět, aby naše pleť vydržela co nejdéle svěží a pěkná,“ nastínila kosmetička. „Lenka Večeřová má smíšenou pleť. Proto jsem po povrchovém čištění třífázovým gelem, které předchází každému ošetření, nanesla změkčující gel, který otevře póry. Pak jsem pleť ultrazvukem vyčistila a zapracovala sérum proti vráskám i na redukci žilek v obličeji. Paní Lenka říkala, že se hodně pohybuje na slunci, takže jsem vše ještě doplnila biostimulační mikromasáží, která podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce,“ zakončila první část péče Hana Ondrejová. Po nanesení krému začala líčením. „Aplikovala jsem středně tmavý make-up. Poté přišlo na řadu líčení očí, zde jsem na celé víčko jako podklad nanesla stín tělové barvy, pak jsem použila stíny v růžových odstínech. Nejdříve jsem nanesla jemný, světle růžový stín na pohyblivé víčko a část vrchního víčka, pak jsem tmavším, ale jemným vystínovala vnější víčko. Linku jsem použila černou, ale nanesla jsem ji přímo do oblasti řas, aby pohyblivé víčko nezaniklo. Na spodní víčko jsem použila tmavší růžový stín, rozmazaný, aby nepůsobil tvrdě. Řasy jsem zvýraznila černou řasenkou. Tvářenku jsem použila v hnědé barvě a vše zafixovala minerálním pudrem. Rtěnku jsem nanesla jemně růžovou,“ popsala totální proměnu podzimní vítězky seriálu PROMĚNA IMAGE vizážistka. „Paní Lenka po nalíčení vypadala skvěle, úžasně prokoukla,“ zhodnotila spokojeně Hana Ondrejová.

4. krok: barvení, stříhání a styling
Nůžky, hřebeny, barvy a zrcadla nás čekaly na naší poslední zastávce, kterou byl Vlassalon ve Fanderlíkově ulici. Tam se o Lenku Večeřovou pečlivě starala majitelka Andrea Furiaková. „Vlasy měla sušší, vlnité a v jedné délce. Barva byla podomácku barvená s nepravidelnými odstíny. Celkově tedy byla potřeba změna, vlasy uhladit, sestříhat a zvolit vhodný odstín,“ předeslala kadeřnice. „Vzhledem k typu paní Lenky jsem zvolila měděný odstín se zlatavými odlesky, který jí jde pěkně k očím a k pleti, i pokud by byla nenalíčená. Závěrečný styling byl pak jednoduchý a zvládne ho dobře i sama. Vlasy jsem přes kartáč vyfoukala a vyžehlila, což paní Lence velice slušelo,“ popsala zrod nového účesu Andrea Furiaková. „Na vlasech však bude potřeba pracovat a starat se o ně. Paní Lenka a další dámy s podobnými vlasy by měly používat regenerační přípravky, olejíček do konečků a určitě by měla používat přípravky na nepoddajné vlasy. Vhodná by byla pro styling i žehlička na vlasy,“ poradila závěrem.

5. krok - odhalení a fotografování
Závěrečné odhalení PROMĚNY IMAGE probíhalo po pěti letech poprvé netradičně. Všichni se totiž musíme přizpůsobit neradostné době, ve které se právě nacházíme, takže odhalení nové image se muselo konat za nezbytné účasti roušek až na paní Lenku, od které jsme dodržovali potřebný odstup. Všechno se však zvládlo na výbornou a vítězka podzimního dílu se po několika hodinách práce a umu mohla poprvé spatřit v zrcadle. A ihned nadšeně vytrousila, že se vůbec nepoznává a nevěřila, že může takto někdy vypadat. Není se čemu divit, Lenka Večeřová v novém outfitu, účesu a líčení vypadala opravdu jako jiný člověk.

 

 

 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...