Příjemnou noc, dnes je středa 1.5.2024
svátek slaví Svátek práce,
zítra Zikmund
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE: Po vydařeném prázdninovém dílu seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku PROMĚNA IMAGE tady máme další kolo. Tentokrát nás čeká klání s podtextem krásného podzimu, na které si vítězka počkala téměř třičtvrtě roku. A i když se s opatřeními vzhledem k všeobecně známé a nechvalné situaci kolem pandemie koronaviru se opět doslova roztrhl pytel, PROMĚNA IMAGE od nejčtenějšího regionálního periodika má zatím ještě stále zelenou. Takže se pojďme podívat na to, kdo tentokrát získal prvotřídní péči a servis, poradenství, relaxaci, novou image, zkrátka pohodový den...


Oblíbený seriál je cílený na všechny věkové kategorie, o čemž zcela jasně vypovídá předešlých pětapadesát dějství, kdy jsme se zaměřili na muže i ženy věkového rozptylu patnáct až pětasedmdesát let. Vůbec premiérový díl jste na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika našli již v dubnu 2015, což znamená, že jsme nedávno (kvůli koronavirové situaci se tak stalo o dvě měsíce později) oslavili krásných 5 let tohoto projektu. Neměníme přitom jen zevnějšek, ale děláme i vnitřní radost, vykouzlíme úsměv, pocity radosti a spokojenosti. Naším cílem je také dodat všem aktérům tolik potřebné sebevědomí. Pro vítězku nebo vítěze je tradičně připraven den jako z pohádky, čeká je nevšední zážitek na celý život. A kdo se může těšit tentokrát, na koho se usmálo štěstí?
Lenka Večeřová z Konice se přihlásila již v lednu, a i když od té doby uběhla spousta času, my na přihlášky čtenářů nezapomínáme, všechny vedeme v patrnosti. „Jak ráda říkám a v co skutečně věřím, všechno má svůj čas. A takto to bylo i s paní Lenkou, na kterou se usmálo štěstí nyní v září. Tato dáma mezitím oslavila padesáté narozeniny a dle jejích slov nadále doufala, že se jí jednoho krásného dne ozveme. A tak se i skutečně stalo. O to větší radost měla, když zjistila, že byla vybrána,“ uvedla Aneta Křížová, patronka PROMĚNY IMAGE.
„Mám velkou radost, je to už taková doba, co jsem se hlásila, přesto jste si na mě vzpomněli. Mnohokrát děkuji,“ znělo radostně z telefonu paní Večeřové. Lenka má dvě děti, patnáctiletou dceru a jednadvacetiletého syna. Pracuje v oděvní firmě Moděva a ve svém volném čase se nejraději věnuje zahrádce, také ráda luští křížovky, zálibou je jí i četba. Do seriálu se přihlásila jednak z důvodu hlasu okolí, které jí říká, že potřebuje „zmodernizovat“, ale hlavně i sama cítí, že by potřebovala změnu a poradit jak na to. „Ráda bych se líčila, ale nevím jak na to, chtěla bych nový účes, ale nevím, co mi pasuje. Ráda bych chodila jinak oblečená a odvedla pozornost od jistých partií, ale nevím přesně jak,“ zdůvodnila svoji přihlášku Lenka Večeřová.
Takže nám bude velkým potěšením, když se této výzvy zhostíme. Jako první čeká zářijovou vítězku výběr nového oblečení a brýlí, dále přijde na řadu kosmetické hýčkání a líčení a jako poslední změna účesu. To vše za přítomnosti fotografa a kameramana.
O své proměně řekla paní Lenka pouze dceři, pro ostatní v jejím okolí to bude překvapení. Ona sama se již nemůže dočkat. „Velice se těším, to si ani neumíte představit, navíc jsem v srpnu oslavila padesáté narozeniny, tak to vnímám jako velkou změnu a dárek k tomuto jubileu,“ nechala se slyšet Lenka Večeřová.
Po celý den bude tato dáma pod naším drobnohledem, takže se příští úterý 29. září, kdy kvůli státnímu svátku netradičně PROSTĚJOVSKÝ Večerník vychází, můžete těšit na tradiční reportáž a obsáhlou fotogalerii. Nezapomeňte také sledovat internetové stránky www.vecernikpv.cz a rubriku Servis pro ženy, kde najdete videa i fotografie ze všech pětapadesáti předchozích dílů seriálu PROMĚNA IMAGE!

  

 Podzimní díl seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které vychází v úterý 29. září

 

 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...